Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiszökött a kutyánk. Hol...

Kiszökött a kutyánk. Hol keressük?

Figyelt kérdés
Délután fél 5 fele kiszökött, kerestük, most fejeztem be és nem találom. 8 hónapos fehér foxterrier. Holnap merre fele keressem ? Amikor kerestem, mentem a kutya ugatások fele, hátha őt ugatják, de nem. Vissza fog találni ? nem szokott sétálni menni így nem nagyon ismeri a környéket.
2010. ápr. 26. 20:43
1 2 3
 21/24 Akiteki ***** válasza:

Ő a részeges kutya Bell? :))

Az enyém egyszer egy gyrososhoz szaladt be:)

2010. ápr. 29. 22:54
 22/24 anonim ***** válasza:

Nagyon szuper, hogy meglett!

Erdemes elgondolkodni azon, hogyan lehetne elkerulni azt, hogy ha legkozelebb esetleg bekovetkezik a baj, akkor biztos, hogy megkeruljon.

Az enyem be van chipezve es a nyakorvere ra van csatolva egy nehany grammos kis fem kapszula, amit szet lehet csavarni es egy osszetekert, vekony papircsik van benne, amibe bele van irva a nevem, cimem, telefonszamom.

Szerintem ti is vegyetek ilyet, nem lehet tobb 200Ft-nal, az ember sajat kutyaja viszont felbecsulhetetlen.

2010. ápr. 30. 09:06
 23/24 anonim ***** válasza:

jaj, ahogy olvastam a kommenteket, már szűkült a gyomrom annyira izgultam, hogy mi lehet vele.végre olvashattam, hogy meglett a kutyid, nagyon örülök.biztos nagyon rémült

és kimerült szegény.

vigyázz rá nagyon

üdv.

2010. ápr. 30. 09:15
 24/24 anonim ***** válasza:
Múltok elveszett a szomszédom kistestű kutyája. Megkért, hogy segítsek megkeresni. Még csak pár órája "tűnt" el. Felkerekedtem, elkezdtem sétálgatni a környéken és minden járókelőt megkérdeztem, hogy látták e. Aztán visszakanyarodtam a mi utcánkba, jött velem szemben egy idősebb néni. Megkérdeztem látott e egy kistestű fekete kutyát errefelé, azt mondja "Persze, gyorsan haza is vittem". Kérdeztem merre lakik, azt mondta egy utcával arréb, elkísértem haza és ott volt a kertjében a kutya. Azt mondta: "Mekkora szerencséje van magácskának, már hívtam is pár rokonomat, egy óra múlva jöttek volna érte, mert nálam nincs hely egy kutyának..." Grimaszoltam ugyan, hogy miért kell ilyen gyorsan megszabadulni egy állattól, de örültem is, hogy megtaláltam. Azt mondta a néni (amivel én is egyet értek), hogy a "kóbor" ("szökött") kistestű kutyákat valaki mindíg hazaviszi, mert ugye kicsi. Szóval nem ártana szerintem körbekérdezősködni, esetleg becsöngetni pár házba, vagy plakátozni, mert színte biztos, hogy valaki hazavitte. Ha én látnék egy kistestű kutyát, én is biztosan hazavinném.
2010. ápr. 30. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!