Tényleg el tudja rontani a falkavezérséget az, ha séta közben odamennek a kutyádhoz, és megsimogatják?
Köszönöm a válaszokat, mindkét érv érthető, de én az utolsó mellett szavaznék. Én is ezt gondolom, és igen, félős, mert a másik gazdájánál nem igazán volt szocializálva, emiatt nem szereti az emberek közelségét. És nem azt utálom, hogy simogatni akarják, hanem azt nem értem, hogy miért nem kérdezik meg előtte. Én ebben látom a rációt: [link]
Különben is, a kutyámmal szeretnék foglalkozni, játszani vele, építeni a kapcsolatunkat, nem pedig állandó felesleges stressznek kitenni.
Nagyon jó a cikk, amit belinkeltél. :)
Egyébként kutyák közt ugyanez érvényes: mindig intézkedj.
Ha egy másik kutya cseszegeti a tiédet, küldd el, szólj a gazdájának, védd be a sajátodat. Nagyon sokat tud lendíteni a kutya-gazda kapcsolaton. Persze ha a tiéd trollkodik, őt is állítsd le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!