Red Dingo termékekről van valakinek véleménye, tapasztalata?
nekem egy idő után a póráz nagyon kibolyhosodott (a fogónál és végig magán a pórázon is) és össze-vissza megnyúlt, tehát ha leteszem a földre nem simul le hanem mindenfele görbül (nem tudom érthető -e). még így is használható és nekem továbbra is tetszik, mert amúgy kényelmes és erős, de ezek után ennyi pénzért inkább mást vettem. a nyakörv is bolyhosodik, bár kevésbé. azzal az egyetlen bajom, hogy a csatja szerintem túl nagy és merev, kicsit kidörzsöli a szőrt a kutya nyakán.
röviden: szépek, nem rosszak, de van szerintem jobb :-) de ismerek olyat aki csak ilyet használ és neki nem ment ennyire tönkre, valamit biztos rosszul csinálok :-D
nekem m-es nyakörv van l-es pórázzal (második)
a karabiner dögnehéz, szerintem ha jó a méret a kutyának akkor nem zavarja annyira, bár én pont a vastagabbakat szeretem ezért egy iciripicirit nagynak tartom a kutyámhoz képest. de nem zavarja, engem jobban zavar mikor cipelem :-D
a nyakörvnél a csat egy kicsit tényleg nagy és merev, meg a formája nem ideális. viszont elég erős, ez az egyetlen szimpla (nem biztonsági záras vagy bújtatós) nyakörvünk és bírja, megkopva sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!