Biciklizéskor hova rakjam a pórázt?
El szeretnék kezdeni a kutyámmal biciklizni, viszont nem tudom póráz nélkül vinni, semmi forgalom nélküli helyet nem ismerek.
Külföldi videókban láttam egy "kar" félét, amit a biciklire lehet szerelni, és erre rácsatolni a pórázt, Magyarországon létezik ilyesmi? A csomagtartóra kötni nem merem, kézben sem a legbiztonságosabb.
Ti hogy csináljátok?
Mit ne próbáljak ki? A csomagtartósat meg a kézben fogást én sem szeretném, de ez a ráköthető szerkezet is veszélyes lehet?
Ilyesmi, csak ez egyenesben is van, azért gondoltam, mert mégiscsak tart egy távolságot a biciklitől, de nem tudom működőképes-e:(
Én sehogy, mert a kutyusom két percenként másik oldalon akarna menni,plusz ha meglát valamit,akkor megindul,így tuti,hogy valamelyikünknek baja esne.
Régebben volt egy olyan kutyusunk,ami tudott jönni szépen, őt úgy vittem,hogy a kormányra ráhúztam a pórázt,és ráfogtam. Így mégse a karomat rántotta,viszont mégis biztonságosabbnak éreztem..
Kérdésedre válaszolva, a kormányra nem tudod kötni a pórázt?
Hú, ez de jó, köszi a linket!
Rá tudnám, csak úgyis ugye fentről lóg le a póráz, ott lebeg, és ugyanúgy érzem, mintha a kezemben tartanám:/
Betonon nem fogom vinni, bár szerencsére teljesen semleges mindennel ami az utcán van, semmihez nem megy oda soha, nem túl érdeklődő:D
van oldalra szerelhető tartó. ezzel az a baj, hogy legálisan nem használhatod városban. konkrétan büntethetnek érte, ha akarnak. de ha szerencséd van ezzel tudnál menni, ha jólnevelt a kutyád.
a másik ha profin csinálod, az a bikejöring, de azt se lehet városban.
Azon majd ne csodálkozz, hogyha ezért megbüntetnek. Jogosan. Ugyanis állatot tilos biciklivel vezetni.
Ennek tudatában csináld!
Az én kutyám imádott húzni én csak simán pórázzal vezettem. De vannak más megoldások amiket már linkeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!