Segítség! Hogyan rakjam fel rá a hámot?
erről a hámról van szó: [link]
vettem egy hámot minden okés erre mikor raknám fel kicsit bajlódtam aztán valahogy felkerült de nem hinném hogy úgy jó meg nehéz dolog volt és azért gondolom nem ilyen izzasztó egy hám felrakása annak aki már érti hogy kell. valaki segítsen!!! köszönöm!
Én úgy csinálnám, hogy először a szélesebbik felét csatolnám fel, ami a melléhez jön, utána ami a nyakához, úgy talán könnyebben viseli és beállítani is egyszerűbb.
Az enyém olyan, amibe csak bele kell dugni a lábait és egy csattal fogható össze, nem ilyen nyakörves. Abba csak beleléptetem, csatt és kész:)
Ilyen egy elcseszett hámot még nem láttam, most már engem is érdekel.
Jól látom, hogy csak egy helyen van csatos rész?
Igen, nálunk is ez a helyzet. Mi csak akkor használunk hámot, ha kocsival megyünk, a biztonsági öv miatt kell.
Nekünk is olyan van, mint neked.
Egyik lábát kell csak belebújtatnom, aztán nyaknál becsatolom, meg a hasánál is. Nekünk a kialakítása sem ilyen. Felül egy X-et zár be a két pánt.
Az enyém ilyen: [link]
Nekünk sajnos kell, mert amikor hozzánk került félévesen, még nem volt sétáltatva egyszer sem. A nyakörvére tettük a pórázt, de mire az ajtótól a kocsiig eljutottunk bevérzett a szeme a húzástól. Nagyon virgonc és minden egyes alkalommal véres lett a szeme, én meg féltem, hha valami után vetődik eltörik a nyaka. Már egész szépen sétál, de már nem kockáztatnám nélküle. Biztonságosabb mindkettőnknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!