Panzi Fit Aktív Junior tényleg rossz táp?
Eddig a select goldot és a pro plant próbáltuk, egyiket sem szerette. Tegnap vettem panzit és ezt imadja (bárányos, rizses, almas).
Ma voltunk orvosnál és azt mondta, hogy ez nem jó táp.
Szerintetek?
Nem lehet kijelenteni, hogy valami minden kutyának jó.
Embereknél is, valakit meghajt a mák, stb.
Én vettem hónapokig Fit Activot. Nagyon jól működött. Alig volt széklete a kutyának tőle. Utána vettem Britet. Ette végülis, de nem szívesen, és kb 3x annyi lett a széklete, és meg is hajtotta.
Ki kell próbálni pár ajánlottat, aztán meglátod, a Te kutyádnak melyik a legjobb!
A Panzi Fit Aktív ár-érték arányban egyáltalán nem rossz táp. Az enyémek nagyon szeretik, és a végeredmény sem rossz. A Britnél szerintem jobb. A Pro Plan Puppy Medium összetevőinek listájában meg van egy elég érdekes tétel, a több, mint 1000 ft/kg árért:
"Csirke (18%), búza, szárított baromfifehérje, glutén, állati eredetű zsiradék, SZÓJALISZT, rizs (7%), kukorica, hidrolizátum, szárított cukorrépa apríték, ásványi anyagok, halolaj, szárított kolosztrum (0,1%)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!