Igen, és nem csak 1 gazdival, hanem az is, hogy összesen hány kutya lehet egy villamoson.
"
• Hivatalosan egy utas két kutyát szállíthat egyidejűleg.
• Egyidejűleg maximum 4 kutya szállítható egy járművön, így ha utazik már ennyi kutyus, sajnos mi már nem szállhatunk fel a járműre.
"
2016. okt. 10. 17:00
2/9 anonim válasza:
Még annyi, hogy ez mondjuk nehezen ellenőrizhető, mert nyilván a vezető nem azt számolgatja, hogy melyik megállóban hány kutya száll fel és le.
Én láttam már azt, hogy a Margit-szigetnél egy társaság 6 darab kutyát vitt fel a Combinóra.
2016. okt. 10. 17:04
3/9 anonim válasza:
Meg kell nézni az adott közlekedési társaság szabályzatát. A BKK járművein pl. egy utas egy kutyát szállíthat, de engem pl. még nem dobtak le soha két kutyával, csak figyelmeztettek, hogy más esetleg megteheti.
2016. okt. 10. 17:44
4/9 anonim válasza:
BKV-n nincs már meghatározva a kutya létszám. A lényeg, ne okozzanak galibát. Sokkal gázabb a Volán. Nem egyértelmű a szabályzatuk. A sofőrök általában nem engednek egy emberrel két kutyát, de két emberrel két kutyát sem.Vonaton meg senki nem foglalkozik azzal, mennyi kutya van. Hosszú a szerelvény, elférnek, ha nincs tömegnyomor.
Persze, vidéki városok saját tömegközlekedésében az ottani szabályok a mérvadók.
2016. okt. 10. 22:12
7/9 anonim válasza:
elvileg igen, gyakorlatilag villamoson még sose szóltak, pedig szálltunk fel több kutyával, vagy úgy hogy már eleve sokan voltak. ha nem balhézik a kutya és szabályosan utazik (szájkosár, póráz, jegy) akkor nem szoktak zargatni.
2016. okt. 10. 23:36
8/9 anonim válasza:
Zónázóval járok sokat. Beülünk általában a 4-es ülésbe. Ott elfér az óriásom kényelmesen.
Buszon jó párszor sulis napon összejön több kutya a buszon. Egy szava nincs sosem a vezetőnek. De nincs is balhé közöttük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!