41/47 anonim válasza:
utolsó vagyok, itt vannak a kutyum szülei: :)
42/47 A kérdező kommentje:
jaaj. nagyon ai mindkét kutya..az első aki hozza haza annak mopsz? a masiknak meg roti:D
szépek nagyon:)
2010. ápr. 25. 15:30
43/47 anonim válasza:
Igeeen.Mopsz már alig várom holnap ilyenkor már nálam lesz!Juppy. :D ♥
44/47 anonim válasza:
15:P Nagyoon aranyoos kutyu:D én imádom a kistestű kutyákat csak az volt eddig,és sztem nem is lesz soha nagy:) Én 1hónap múlva hozhatom el a kiskutyusomat...:S messzevan még,de kibirom,mert olyan cukíí:P:D [am nekem közép spicc-em lesz]
45/47 anonim válasza:
Kinek mi teccik... nekem is tetszet egyszer, még mindig. Szóval inkább nem mondok semmit. Kinek mi jön be... minden kutya 10 pontos a 10-es skálán... de a legaribb mindig a saját kutyink:D:)
46/47 A kérdező kommentje:
utolsonak milyen igaza van:):D
2010. ápr. 25. 20:13
47/47 anonim válasza:
köszi, a rotis gazdi vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!