szaz1000! :)
Nekem ok a kedvenc kutyaim, evek ota varok a megfelelo pillanatra, hogy lehessen, es ez a pillanat jovo heten szombaton jon el!!! :)
En valoszinu rovidebb szorrel fogom tartani, mert nincs gyakorlatom a hosszu szor apolasaban, de majd meglatjuk, melyik lesz aranyosabb.
A fajtajaban ez egy nagyon szep peldany, szerintem. Remelem, az enyem is ilyen szep kis pofaju lesz, mire felno :)
Megyunk majd kutyasuliba is, hogy okos kutymuty legyen belole. :)
10:41 nagyon örülök, hogy ezt a fajtát választottad. annyit fogsz rajta nevetni, annyi boldogság lesz az életedbe mikor megveszitek. én mikor meg kaptam nagyon pici volt:)) alig mertem megfogni. el is sírtm magam az örömtöl:) én nem adtam kutyasuliba de amit tudnia kell azt most is tudja.
az enyémnek sem hosszú most a szőre. olyan közepes. fürdetés után fogod majd a hasad:)) olyan kis egérke..imádom:X
10+1
Nagyon cuki, bár én inkább a nagyobb testű kutyákat szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!