Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Még mindig gyászolna?

Még mindig gyászolna?

Figyelt kérdés
Van egy 10éves kutyánk.Egy hónapja elpusztult a cicám,9éves volt.Együtt nőttek fel,nagyon szerették egymást.A kutya másfél héten keresztül vonyított esténként,hiányolta őt.A múlt héten megölt egy csirkét(sosem csinált ilyet),egyik nap remegett az egész teste(előtte összevesztem vele,de sosem bántottam,illetve fázhatott is),tegnap pedig ült,simogattam,és mintha pukiznia kellett volna,10-15mp-enként kicsit felemelkedett,aztán vissza.Természetesen kifogjuk hívni az állatorvost!Anyám szerint az időseknél,ha meghal az egyik fél,nemsokra rá a másik is.Lehet ilyen az állatoknál is?Vagy most jön ki rajt a gyász?Eseteg beteg vagy csak én képzelem be,hogy bármi baja van?
2016. okt. 6. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, érdemben nem tudok hasznos választ adni.

Sajnálom a kutyádat és a cicádat is.

Nekem is két egy korú kutyám van. Anyám kutyáinál is így volt. Amikor az egyik elpusztult, a másik egy hét alatt túltette magát rajta. Igaz, ők csak 3 évig voltak együtt.

Az enyémek már sok éve. Nem tudom mi lesz később a másikkal, ha ez egyik elmegy.

Megtennéd majd kérlek, hogy leírod mit mondott az állat orvos?

Remélem csak beteg a kutyád (az a kissebbik rossz) és hamar meggyógyul.

Bárhogy is jobbulást!

2016. okt. 6. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem hívtuk még ki az állatorvost,mert azóta nem volt vele semmi gond.Ha bármit látok rajta,azonnal telefonálni fogok a dokinak.Próbálok vele több időt tölteni,hátha jobban lesz lelkileg.Nagyon megviselte,az biztos.Ha kimondom a cica nevét,szinte könnybe lábad a szeme és nyüszít. :(

2016. okt. 7. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!