Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek közül a fajták közül...

Ezek közül a fajták közül melyiket választanátok és miert?

Figyelt kérdés

Rottweiler

Német juhàsz

Közep-àzsiai juhàsz

Labrador

Kuvasz

Akita

2016. okt. 5. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akita és nj. Mind a kettő volt már és mind a kettő jó a maga módján :) szívesen tartanám ezeket a fajtákat.
2016. okt. 5. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kutya választás előtt állasz? Vagy neked ezek tetszenek? Van alapja a kérdésednek? #1 vagyok
2016. okt. 5. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Labrador vagy Német juhász
2016. okt. 5. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kuvasz.

Miért? Amúgy is az egyik kedvenc fajtám, hűséges, kiváló házőrző és gyönyörű is. :)

2016. okt. 5. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Volt már dolgom minddel. KÁJ-t aztan a kuvaszt. Rotim is volt meg hosszúszőrű nj-m is. Azért mert nekem ezek a kutyák elégítik az elvárásaimat.
2016. okt. 5. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Labradort és azért mert nagyon szép megjelenésű kutya. Bírja a nagy erdei sétákat. Lehet vele futni úszni. Jámbor nem balhés eb. Gyorsan tanul. Imádnivaló
2016. okt. 5. 18:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,#1; nem reg halt meg az òriàs schnauzerem. Nem akarok most kutyàt,de gondolkozom ,h. szeretnék egyet. Ezeket a fajtakat pedig csak kivancsisag miatt kerdeztem. Kivancsi voltam sajat tapasztalatokra:))
2016. okt. 5. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Fentiek közül a német juhászt vagy a rotit, de egyébként a dobermann a "szerelmem".

Miért? Ezeknek a habitusa, stílusa tetszik, és illik hozzám. Munkakutyák, jól lehet velük dolgozni kiképzőpályán, versenyeken, őrző-védőn. Emellett nagyon értelmesek.

Kuvasz, KÁJ is gyönyörű és csodálom őket, de nem hozzám valók. A vadászkutyák meg nem az eseteim, az akita még küllemre sem tetszik.

2016. okt. 5. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:
németjuhász, nekem is az van imádnivaló és már most (5 hónapos) nagyon okos
2016. okt. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!