Ezek közül a fajták közül melyiket választanátok és miert?
Figyelt kérdés
Rottweiler
Német juhàsz
Közep-àzsiai juhàsz
Labrador
Kuvasz
Akita
2016. okt. 5. 17:05
1/9 anonim válasza:
Akita és nj. Mind a kettő volt már és mind a kettő jó a maga módján :) szívesen tartanám ezeket a fajtákat.
2/9 anonim válasza:
Kutya választás előtt állasz? Vagy neked ezek tetszenek? Van alapja a kérdésednek? #1 vagyok
4/9 anonim válasza:
Kuvasz.
Miért? Amúgy is az egyik kedvenc fajtám, hűséges, kiváló házőrző és gyönyörű is. :)
5/9 anonim válasza:
Volt már dolgom minddel. KÁJ-t aztan a kuvaszt. Rotim is volt meg hosszúszőrű nj-m is. Azért mert nekem ezek a kutyák elégítik az elvárásaimat.
6/9 anonim válasza:
Labradort és azért mert nagyon szép megjelenésű kutya. Bírja a nagy erdei sétákat. Lehet vele futni úszni. Jámbor nem balhés eb. Gyorsan tanul. Imádnivaló
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,#1; nem reg halt meg az òriàs schnauzerem. Nem akarok most kutyàt,de gondolkozom ,h. szeretnék egyet. Ezeket a fajtakat pedig csak kivancsisag miatt kerdeztem. Kivancsi voltam sajat tapasztalatokra:))
2016. okt. 5. 18:13
8/9 anonim válasza:
Fentiek közül a német juhászt vagy a rotit, de egyébként a dobermann a "szerelmem".
Miért? Ezeknek a habitusa, stílusa tetszik, és illik hozzám. Munkakutyák, jól lehet velük dolgozni kiképzőpályán, versenyeken, őrző-védőn. Emellett nagyon értelmesek.
Kuvasz, KÁJ is gyönyörű és csodálom őket, de nem hozzám valók. A vadászkutyák meg nem az eseteim, az akita még küllemre sem tetszik.
9/9 anonim válasza:
németjuhász, nekem is az van imádnivaló és már most (5 hónapos) nagyon okos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!