Ti betiltanátok a Pit Bull és Rottweiler tartást?
Nem.
Viszont az állattartást általában alkalmassági vizsgához kötném.
Nem. Mivel,az első az lenne,hogy minden rotis és pites gazdinak megmondanák: A kutyád,ártatlan,szerető és ölelgetni való cukiság,aki egy papucsrágáson kívül nem csinált semmit. Hozd be mert rottweiler /pit bull fajtájú,majd mi elaltatjuk.
Szóval én nem támogatom azt,hogy ártatlan és védtelen állatokat altassanak el,csak mert xy fajtájú.
Viszont a helyedben,feljelentést tennék,mert gondolom nem kis pénz egy strucc + a kutya közveszélyes. Ja,és ha lehet még egy tanácsom:
Az állat kínzást és ölelés nem támogatom,DE az ÖNVÉDELMET IGEN.
legyen nálad egy erős szagú dezodor. Ha úgy gondolod,kés de tényleg csak végső esetben használd!
Ha nem nagy a terület,és számodra megfizethető:
Akkor véd struccaidat villanypásztorral!
Csak érdeklődés képpen:
A struccot miért tartjátok? Nem tudom,finom? Vagy a tolláért? Nem bántásból,csak kíváncsi vagyok :) lehet hogy a finom kérdéssel hülyének tűnök,de tényleg nem tudom :'D
Előző, az általam említett helyen sem aljtaták el,csak nem elhet eladni újat, a meglévők tartását pedig ellenőrzés alá veszik. Amúgy elvileg nálunk is van ilyen dolog, de úgy látszik mégsem elég jó a rendszer.
Ami a struccokat illeti, ha jól tudom a tojás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!