Szerinted lehet ma Magyarországon incidensek/beszólogatások nélkül kutyát tartani?
"Páromat se fogom bilincsben vinni a boltba, csak mert nagydarab és kopasz. A kutyára se kelljen már mindenféle biztonsági eszköz csak azért, mert néhány ember fél tőlük."
A két dolog között van némi differencia,ezt vedd figyelembe:
A párod nagyfiú már,tudja magáért vállalni a felelősséget.Ha nem kötekedik senkivel,akkor nincs felelőssége abban,hogy néhány ember ijesztőnek tartja.
Ugyanígy,a kutyád sem tehet róla,hogy egyes embereknek ijesztő.Ha viszont csak egy embert megugat szájkosár,póráz nélkül,és az illető megijed tőle,szóvá teszi,akkor neked kell vállalnod a felelősséget,mivel a kutya nem tudja saját magáért.
ma 08:51
A 4-6-os villamoson láttam egy kis plakátot.
" A kutyádat csak te ismered, tegyél rá szájkosarat."
Nem értem, miért kell ennyire lehordani Magyarországot :( Sz..r alakok mindenhol vannak, aki szerint nem, az még nem járt külföldön.
A cigányokon meg ne csodálkozz, nem a legkulturáltabb népség (tisztelet a kivételnek)
Igen, ez jogos...sétáltatok egy vizslát, aki 1 éve hirtelen felbukkanó embereket, sötétben főleg durva vuvuvúúúúúúúúval fogadott. Az ember bevonásával, elnézéskérés után szépen oldottuk a dolgot :D Ma már csak 1-2 vakkantás van sokkal ritkábban, tehát csak nevelés kérdése.
Ma bolt előtt feküdt 5 kutyánk helyben, egyik gazdi boltban volt...jött ki egy faszi, és már beugatott, hogy "jézusom minek ennyi kutya"...szóval semmi se jó az embereknek :(
2 évvel ezelőtt egy kerületi rendezvényen történt, ma dobta fel a face:
Egy pasi dicséri, hogy okos kutya, szokott látni minket, stb-stb...erre egy másik manus: ilyen tömegbe (nem is voltak még sokan) szájkosárral kéne kihozni...köcsög...nem is válaszoltam neki semmit...
Na erről ennyit, aki meg akar találni, az megtalál :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!