XXL Pitbull--> Hol tudnék Magyarországon XXL pitbull kölyköt venni?
Amellet ilyen testalkattal nem nagyon tudnak ezek tíz éves kornál tovább élni. Egyszerűen nem bírja a szívük, a tüdejük, de az ízületeik se.
A videót meg ha alaposan megnézed, a kutyát a csávó húzza fel az autó tetejére, mert oda se tud egyedül felmenni. Az előtte lévő fogásnál sem ugrik, épp csak döccen egyet, rá se fog rendesen arra a bundára, csak elcsípi az alját.
Ha már videó, ezt nézd meg, ez pitbull, és tényleg kemény kutya, nem csak egy nagy csomó használhatatlan felfújt izom: https://www.youtube.com/watch?v=lluU6zLU56I
És ez csak az első ajánlott videó, nem keresgéltem olyat, ami ennél gyorsabb, atletikusabb, élettelibb.
Akiröl felraktad a videot,ő a legnagyobb pit bull.
Ne xxl-t vegyél hanem simát vagy gams pit bullt,sokkal jobban jársz vele.
Ám xxl-bôl is van olyan amelyik jobban mozog. Itt egyetlen normàlis tenyésztôt talàlsz,de valoszinû sokat kell vàrnod a kiskutyàra,joval elôbb le kell foglalni. Én Németektôl hoztam az enyém.
Megkeresem és ûzenetbe kûldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!