XXL Pitbull--> Hol tudnék Magyarországon XXL pitbull kölyköt venni?
Figyelt kérdés
XXL pittbull kölyköt szeretnék venni. Valaki tudna esetleg ajánlani valamit? Csoki és kék színben tetszenek a legjobban, de igazából nem fontos csak a felépítése jó legyen. Elérhetőség is érdekelne, ha tudna valaki megbízható személyt ajánlani. Köszönöm, üdv!2016. szept. 17. 19:54
11/12 anonim válasza:
XXL pitbull= nem pitbull Ha ismernéd a fajtát nemkéne mondani sem ezt. Nemláttál te még nemhogy pitet,de kutyát sem futni ha szerinted tökjó ez a kutya. Olyan, mintha 120 kilós embertől azt várnád hogy fürge legyen,jó állóképességű,agilis stb.. Ezt a díszn*ggerek és cig*knak csinálták,mert azt hiszik hogy hú de kemény kutya. Hát nem az.
12/12 srsbomber válasza:
Hát barátaim én nem tudom ti milyen korcs masztiff keverék xxl piteket láttatok, vagy tartotok, de az enyém brutális. Egy ízig vérig robosztus 70kgos szín izom kutyáról beszélünk, aki bárkit kifárasztott eddig aki próbálta.. Én egész Magyarországon is gy embert ismerek akinek a tulajdonában ilyen kutyák vannak.. Szóval ez elmond mindent. Igazat adok abban hogy a legtöbb (90%) xxl pitnek köze sincs a fajtához! Mind híg mind korcs! Hiába még a törzskönyv is! No de ezt kijelenteni hogy ez a kutya lomha, meg nem jó semmire ez hazugság. Bődületesen erős, kitartó és okos kutya. Jó helyről kell venni, mindössze ennyi a trükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!