Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok az Amerikai...

Mit gondoltok az Amerikai Staffordshire terrieről?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok!!! Egy 16 éves lány bírna vele? Mennyire jó kutyás sportokban?
2010. ápr. 23. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

A Staffordshire Terrier egy nagyon okos ám de makacs kutya !

Sok törődést, foglalkozást igényel .

Nevelés kérdése!!! Kutyaiskola nagyon fontos , mert ha egyszer a fejedre nő akkor vége :)

Nekem 3 Amstaffom van , imádom őket, nagyon okos , engedelmes kutyák ! Mind 3 kutyám járt kutyaiskolába , kiállításon kitünően szerepelnek .

És kiváló családi kutyák is .

Minden hova követnek , nem kell félnem hogy megszöknek , megharapnak , megtámadnak (más állatot) valakit !

A Stafford nagyon mozgékony , gyors , és izmos amolyan "strapabító" kutya ! Sportolni biztosan tudsz vele, én túrázom velük , futunk , Örző-Védőn voltunk .....stb.!

Konkrét kérdés ?? Ha van írj .

2010. ápr. 23. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy 16 éves lány elbírna vele?
2010. ápr. 24. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Kutyaiskola minden képpen !!! Pici kora óta ! Olvasd el a Jan Fennel kutyapszihológiát is !

Falkavezérség betartása, és igen bírni fogsz vele !

Bár ha első kutyás vagy nem ajánlom , mivel Terrier .

De hozd ki magadból a maximumot :)

Ja és Tenyésztőtől vegyél kiskutyát , ne szaporítótól!!

Üdv .

2010. ápr. 24. 09:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem első kutyám. Volt előtte egy Rotim, meg volt egy Tacskóm, meg egy Agaram, most meg egy Drótszőrű Tacskóm van.
2010. ápr. 24. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem is staffim van!

nagyon jo kutya! annyira szeretetteljes és aranyos, nekem is kissé makacs de ez nem fajta jellem! ez terrier vér! nekem egy yorkival van együtt a yorki fél éve volt már mikor a családba jött a staffi! semmi gond nem volt soha, tiszteli szereti védi a yorkit! a mienk fiu kutyákkal nem igazán van el, de lányokkal igen! mindengyikmás!!! és elbirnál vele ha erős jellemvagy, kell azért az erős kéz hozzájuk mert szivos kutyák!

2010. ápr. 24. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
jahh és ajánlom a Tiger Tatttos kennelt nekem is onnan van!
2010. ápr. 24. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!