Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudtok az Amerikai staffor...

Mit tudtok az Amerikai staffordshire terrieről?

Figyelt kérdés
Érdekelnek pozitív és negatív vélemények is. Mik szólnak a fajta mellett és ellene? Milyen betegségei vannak?
2010. máj. 9. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

én azt olvastam, h család centrikusak.

személy szerint nagyon utálom őket, mert a kutyámat is az támadta meg, és itt a környéken van belőlük bőven az agresszív fajtából.

a gazdáikat még jobban utálom, h nem nevelték meg őket, az olyat, aki meg még el is engedi játszótéren is, ahol gyerekek is vannak, ...na no comment.

szóval véleményem nagyon negatív, sajnos normális stafforddal még nem is találkoztunk.:S volt itt egy keverék, amiben volt stafford is, az aranyos volt játszott a kutyámmal, de most h 8 hónapos lett(még csak 8), már a torkának menne a kutyusomnak.

én már félek tőlük=(

2010. máj. 9. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Én pont hogy ellenvéleményen vagyok róluk.Ahova járok kutyasuliba van 2 is és nagyon aranyos jólnevelt kutyák , imádják a gyerekeket és a többi kutyát.Annyit tudni kell róluk h makacs 1 dögök :D Nagyon jól tudnak színészkedni és egy tudatlan gazdi fejére nőhetnek ha túlságosan babusgatják őket.Am könnyen taníthatóak (ez a 2 legalábbis) és hatalmas erő van bennük.

Immungyengeség előfordul sokszor ha rossz helyről veszed , és ha kifogsz 1 ilyen kuyát a normális tenyésztőtől vásárolt ár sokszorosát költheted rá.Persze ha nem szaporítótól veszed akkor sokkal kisebb az esély erre a betegségre.

2010. máj. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!