Szerintetek jó ez a száraz táp egy 10 hetes nagytestű kölyök kutya számára?
Teljes értékű állateledel kiskutyák számára
ÖSSZETEVŐK:Gabonafélék(min.4% kukorica)Hús és állati származékok(min.4% csirke),növényi fehérje kivonatok,olajok és zsírok,növényi eredetű származékok,különféle cukrok,ásványi anyagok,zöldségek(min.0,3% zöldség és 0,3% sárgarépa).Réz-szulfát pentahidrát(réz=13mg/kg).Az EK által engedélyezett takarmány-adalékanyagokat:szinezéket,antioxidánsokat és tartósítószereket tartalmaz.VITAMINOK:A-vitamin 17000 NE/kg,D3-vitamin 800 NE/kg,E-vitamin 100mg/kg,B-vitamin komplex 120mg/kg.
BELTARTALMI ÉRTÉK:Nyersfehérje 28,0%,nyersolajok és zsírok 14,5%,nyershamu 7,0%,nyersrost 2,0%,kalcium 1,2%,foszfor 1,0%.
Nagyon gyge minőség.Eleve gabonával kezdődik,ebből van benne a legtöbb.A kutya nem csirke vagy disznó,hogy gabonával tömd!
Az állati származék vágóhídi melléktermék,ez lehet toll,bél stb.a vágóhídnak nagy pénzt kéne fizetnie a megsemmisítésükért,az olcsó kutyakaját gyártók meg boldogan elviszik.
Igen FRISKIES táp és nekem is elég karcsúnak tünt!Amúgy Royal Canin-t kap a kiskutyám!:)
A történetem a következő: Kissé fogyóban van itthon a táp,ezért beugrottam a legközelebb eső állatkereskedésbe mert láttam az ablakán a RoyalCanin matricát a kis fekvő németjuhásszal!Persze nem volt neki,erre ezerrel próbálta rám tukmálni ezt aminek az összetételét leírtam mondva hogy ugyan az a jó minőségű száraztáp mint a R.C. 1400ft/ kg áron!Nem vettem belőle de elgondolkoztatott a dolog hogy aki laikus az minden további nélkül megveszi és abban a tudatban van hogy milyen jól eteti a kutyáját!
Így eljöttem kaja nélkül de elötte a tápos zacsin lefotóztam telóval az összetevőket!Viszont sajnos csak holnap jutok el oda ahol van R.C. ezért főznék neki valamit hátha nem tart ki addig ami itthon van! Van csirkemell,főznék hozzá rizst meg répát!Jó lesz vagy kell még bele valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!