Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó ez a száraz...

Szerintetek jó ez a száraz táp egy 10 hetes nagytestű kölyök kutya számára?

Figyelt kérdés

Teljes értékű állateledel kiskutyák számára

ÖSSZETEVŐK:Gabonafélék(min.4% kukorica)Hús és állati származékok(min.4% csirke),növényi fehérje kivonatok,olajok és zsírok,növényi eredetű származékok,különféle cukrok,ásványi anyagok,zöldségek(min.0,3% zöldség és 0,3% sárgarépa).Réz-szulfát pentahidrát(réz=13mg/kg).Az EK által engedélyezett takarmány-adalékanyagokat:szinezéket,antioxidánsokat és tartósítószereket tartalmaz.VITAMINOK:A-vitamin 17000 NE/kg,D3-vitamin 800 NE/kg,E-vitamin 100mg/kg,B-vitamin komplex 120mg/kg.

BELTARTALMI ÉRTÉK:Nyersfehérje 28,0%,nyersolajok és zsírok 14,5%,nyershamu 7,0%,nyersrost 2,0%,kalcium 1,2%,foszfor 1,0%.

2010. ápr. 23. 09:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon rossz minösségű. Lemerném fogadni ogy pedigree,darling vagy friskies. Nem egézsséges egy fejlődésben lévő nagytestű kutyának.
2010. ápr. 23. 09:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon nem jó neki! Sőt, nagyon rossz neki!
2010. ápr. 23. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy kiskutyának bármilyen nagyra is nő nem lehet akármit adni.A kis termetű és a kölyökkutya bár hasonlóan hangzik mint a sezlon és a teflon nem ugyanaz.Kérdezd tapasztalt gazdát vagy állatorvost mit adj neki,és mit ne.Állatkereskedésben is biztosan segítenek.
2010. ápr. 23. 09:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Olcsó tápot akarsz, vagy jó tápot akarsz, vagy ésszerű kompromisszumot jó ár/érték aránnyal? (Nagyon olcsó tápot inkább ne akarj!)
2010. ápr. 23. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp Puppy Large Breed tápot!Szakkereskedésből (állatorvosi rendelők petshop-jából),ahol a táp mellé tanácsot is kaphatsz.Érdemes kérdezni!A nem megfelelő takarmányozás,később a kutyusnak is,és a pénztárcádnak is fájni fog!
2010. ápr. 23. 10:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
NEM-NEM ÉS NEM.Válassz inkább royal-canint
2010. ápr. 23. 10:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy ennyire szélsőségekben kell gondolkodni!A tápok tápja a Royal Canin!Tény.De nem gondolom,hogy egy high premium minőség etetése akkora bűn.Nem mindenki vehet sajnos a jószágnak Royal-t.Ami a pedig a supermarketes tápokat illeti,az (álltalában) tényleg a legalja....
2010. ápr. 23. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyge minőség.Eleve gabonával kezdődik,ebből van benne a legtöbb.A kutya nem csirke vagy disznó,hogy gabonával tömd!

Az állati származék vágóhídi melléktermék,ez lehet toll,bél stb.a vágóhídnak nagy pénzt kéne fizetnie a megsemmisítésükért,az olcsó kutyakaját gyártók meg boldogan elviszik.

2010. ápr. 23. 11:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen FRISKIES táp és nekem is elég karcsúnak tünt!Amúgy Royal Canin-t kap a kiskutyám!:)

A történetem a következő: Kissé fogyóban van itthon a táp,ezért beugrottam a legközelebb eső állatkereskedésbe mert láttam az ablakán a RoyalCanin matricát a kis fekvő németjuhásszal!Persze nem volt neki,erre ezerrel próbálta rám tukmálni ezt aminek az összetételét leírtam mondva hogy ugyan az a jó minőségű száraztáp mint a R.C. 1400ft/ kg áron!Nem vettem belőle de elgondolkoztatott a dolog hogy aki laikus az minden további nélkül megveszi és abban a tudatban van hogy milyen jól eteti a kutyáját!

Így eljöttem kaja nélkül de elötte a tápos zacsin lefotóztam telóval az összetevőket!Viszont sajnos csak holnap jutok el oda ahol van R.C. ezért főznék neki valamit hátha nem tart ki addig ami itthon van! Van csirkemell,főznék hozzá rizst meg répát!Jó lesz vagy kell még bele valami?

2010. ápr. 23. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Jó lesz amit főzől hozzá csak legyen benne leki elég hús.(több hús mint rizs)
2010. ápr. 23. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!