Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A száraz kölyök tápot minden...

A száraz kölyök tápot minden esetben be kell áztatni?

Figyelt kérdés

mi történik ha nem?szoruláshoz vezet?

a 2hónapos németjuhászom áztatva nem igazán eszi meg,csak magában..

2011. aug. 23. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja, csak amiatt szokták, hogy könnyebben meg tudja rágni, főleg a fogváltás időszakában.
2011. aug. 23. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem igaz! Az én Pulim is utálja úgy! Én 8 hetesen hoztam a pulit most 11 hetes és mindig magában kapja mert ásztatva utálja és semmi baja!
2011. aug. 23. 20:25
 3/12 A kérdező kommentje:

na,most megnyugtattatok! :)

csak gondoltam,nem véletlen írják rá a csomagolásra h áztatni kell. még nem lépett bele a fogváltós időszakba,ami azt hiszem 4-5 hónapos kor.

2011. aug. 23. 20:27
 4/12 A kérdező kommentje:
jut eszembe. Pulis gazdi: te egy nap hányszor eteted/milyen időközönként?
2011. aug. 23. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Általában érdemes felönteni folyadékkal, mert így nem csak a száraz kerül a gyomrába, hanem kissé vizesen. Úgy mondják, ha szárazon kerül bele a gyomorba és utána sok vizet iszik rá, sokszorosára dagad a táp. Ha viszont kicsit meglazítod folyadékkal, már nem fog azonnal utána inni, és a megpuhult tápszemek nem dagadnak meg hirtelen.
2011. aug. 23. 20:48
 6/12 A kérdező kommentje:
akkor csak annyival hogy éppen megpuhítsa?
2011. aug. 23. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen beáztatni, de akkor legyen mindig viz előtte (az amugy sem árt). A fogkövesedés elkerülése végett nem baj, ha szárazon elrágcsálja
2011. aug. 24. 13:22
 8/12 A kérdező kommentje:
de ha sokszorosára megdagad a táp is a gyomrában,az végülis nem baj,vagy de? hisz telítettséget érez majd..
2011. aug. 24. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:

ma 13:22

Ha megfigyeled a kutyát evés közben ,általában nem rágcsálnak. Bekap egy adag tápot, hátra d dobja az őrlőkre és roppant egyet-kettőt rajta és lenyeli. Ettől a fogkő a szemfogakon és az elülső fogakon vígan elél.

2011. aug. 24. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, nem fog a sokszorosára dagadni. Amelyik táp meg hatalmasra dagad, és mállik is, az szar!!!!

Kedves utolsó. nem azt irtam, hogy fogkövesedés ellen kell rágcsálni, félreértetted. De ha már a hátsókon nem alakul ki, már az is siker!

2011. aug. 25. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!