Hogyan készítsem fel a kutyám kiállításra?
Figyelt kérdés
Van egy nemsokára 1 éves lány border collie-m, és úgy döntöttem szeretném vele kipróbálni a kutyakiállításokat! Nagyon értelmes szuka kutyus, sokat játszok vele, hamarosan elkezdjük a kutyasulit is! Az egyetlen probléma a sétáltatásokkal van, mert ilyenkor nagyon húz, és sokszor nyüszít, ugat is a kutyáknak az utcán! Ezt hogyan tudnám megszüntetni? Vagy a kutyasuli segít?
És hogy tudnám eredményesen felkszíteni, hogy elvihessem egy kiállításra? Ez kb. mennyi időt vesz igénybe?
2010. ápr. 22. 18:58
11/12 anonim válasza:
A Népszigeti jó suli, rendbe fognak tenni benneteket és nem lesz probléma! A mi ismerettségi körünkben legalábbis nagyon bevált a módszerük. Mondjuk szerintem érdemes lett volna már kölyök osztályban neveznetek korábban is, hogy mindketten szokjátok a kiállítást és nem így durr bele a közepébe élesben, de sose késő elkezdeni.
12/12 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok !
Nekem egy 9 hónapos Amerikai Staffordshire Terrier kutyám van . Én nagykanizsára viszem kutyasuliba , hozzánk ez van a legközelebb (35 km) !
Majd meglátjuk mi lesz, remélem sikerül :)
Neked is szurkolok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!