Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek Ő fajtatiszta...

Szerintetek Ő fajtatiszta kutyus? Milyen fajta? Képpel.

Figyelt kérdés

[link]

Az egyik ismerősöm kutyusa, fajtatisztaként vették. Az enyémek is ilyen fajtájúak, de én teljesen más "helyről" vettem őket, és azt vettem észre, hogy ilyen korban, az én kutyáim "másabban" néztek ki.

Remélem értitek a kérdést. Jobban nem tudom megfogalmazni. Kíváncsi vagyok tényleg fajtatiszta-e, és, hogy rájöttök melyik fajta?!

2010. ápr. 22. 12:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
76%
A van törzskönyve fajtatiszta, ha nincs akkor nem. Aki biztosan fajtatiszta kutyát akar vegyen tenyésztőtől, akinek meg mindegy az menjen el a menhelyre és ne a szaporítókat bátorítsa(gazdagítsa)!
2010. ápr. 22. 17:43
 22/45 anonim ***** válasza:
*Ha van
2010. ápr. 22. 18:33
 23/45 A kérdező kommentje:
Kössz, én tudom, meg a kutyáim is. Csak kár, hogy a válaszodnak köze sincs a kérdéshez. -.-
2010. ápr. 22. 20:35
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kutya nem fajtatiszta, de mivel nem jártak rendesen utána a dolgoknak, gondolom nem is nagyon zavarná őket, helyes kiskutya hobby célra...

Inkább abba reménykedjünk hogy nincs semmilyen genetikai betegsége...

2010. ápr. 24. 14:40
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

én is egyből vizslának néztem... hasonlít egyik ismerősöm kutyájára, akinek spániel-vizsla keveréke van.

majd később teszel róla még képet?

és olyan képet nem tennél, amin a te kutyusoddal játszanak? biztos aranyosak :)

2010. ápr. 24. 14:43
 26/45 A kérdező kommentje:
Olyan képem nincs, amelyiken az enyémmel van. Ezt a képet én csináltam a telefonnal, de ritkán viszem hozzá a kutyust, mert még a kicsinek nincs meg az összes oltása. Talán róla még van kép, megnézem.
2010. ápr. 24. 14:55
 27/45 A kérdező kommentje:

De van képem, amit náluk csináltam, most találtam a tefonon. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Igaz játszani, csak az egyiken játszanak, de aranyosak az összesen.

2010. ápr. 24. 15:15
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nagyon édes! :))) Sajna spánielhez viszont semmi vagy nem sok köze.. A mancsai óriásiak ebből arra lehet következtetni h méretes kutyus lesz, a szőre túl rövid és a pofija is kicsit nyomottabb! Elsőre nekem is a vizsla és labi keverék ugrott be! Ismerőseidet csúnyán átverték, reménykedjenek viszont abba h nem lesz semmi baja a kutyusnak!
2010. ápr. 24. 16:49
 29/45 anonim ***** válasza:

nekem is rögtön a vizsla jutott eszembe, ahogy ránéztem. de azért a feje kicsit spánieles.

akármilyen is, végülis mit számít az? nagyon édes! :) imádnivaló

2010. ápr. 24. 17:22
 30/45 anonim ***** válasza:
68%
Nem akarlak elkeseríteni, de se az ismerősöd kutyája, se a tied nem tűnik fajtatiszta spánielnek. A kiskutya első ránézésre vizslának tűnik, de spániel soha nem jutott volna eszembe róla. A tiednek nagyon hosszú az orra és a feje egyáltalán nem spánieles. Aki fajtatiszta kutyát akar, az vegyen tenyésztőtől, mert a szaporítók könnyen átverik a hozzá nem értő embereket.
2010. ápr. 24. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!