Lány Német Juhász kutya név a BOGYÓ?
Hát...izé... Az én cicámat is Bogyónak hívják. Bár egy szőrős,dagi macskához tényleg jobban passzol ez a név,mint egy erős kutyához.
Ha viszont ezt a nevet kapta,akkor nincs mit tenni.
Én egy Ficánknak nevezett német juhász lányt ismertem. Az ő gazdái sem gondoltak rá, hogy felnőve nem igazán lesz esetleg hozzáillő a név.
I)tt én nem igazán a Bogyó-nem Bogyó kérdéskört találom érdekesnek, hanem hogy gyakorlatilag a kutya nálatok van, nálatok nevelkedik, és a rokonaitok "gazdáik" (idézőjel szándékos) meg időnként jönnek és elviszik egy hónapra? De akkor ők a kutyusnak kvázi idegenek lesznek! Szerintem ebből még lesznek gondok, főleg viselkedésileg, mert miért engedelmeskedne nekik pl., amikor elviszik? Ők nem fogják ismerni, a reakcióit, a habitusát, nem fogják tudni megítélni, milyen szituban hogy reagál, hogy fogják kontrollálni?
Ezt a helyzetet pedig még inkább nehezítheti, ha nálatok nem a Bogyó névre hallgat, hiszen ők, akik adták neki ezt a nevet, nyilván ezen fogják/akarják majd szólítani. Szóval első körben velük kellene megbeszélni a névkérdést is, meg azt is, amit fentebb írtam, hogy milyen problémák lehetnek az ilyen jellegű "tartásból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!