Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kutyát de nem...

Szeretnék egy kutyát de nem tudok dönteni puli vagy német juhász? Bővebben lent mire is.

Figyelt kérdés

leírom h miért lenne szükségem kutyára... mostanság rengeteg betörés történt a környéken, szeretnék egy igazi barátot akivel tudok játszani sokat és aki az életét is feláldozná értem meg megtudom tanítani egy két trükkre ül fekszik marad etc... továbbá vannak tyúkjaink apró törpe tyúkok hozzájuk hogyan viszonyulna ez a két kutya... mert a macska kutya barátkozás terén van tapasztalatom de egy szárnyas mégis más kategória... ja meg néha előfordul h meglátogat 1-2 nyest esetleg róka vagy a szomszédból patkány ezekkel az állatokkal mit csinálnának ezek a kutyák távol tudják őket tartani? van egyébként "kutyánk" de az nem is a miénk igazából, hanem a nővérem és a húgom tároltatja itt a két kis sz-ros havanese kutyáját, azok meg sokszor egy békától is megijednek. kerítésen belül igen nagy a szájuk, de mikor bejön egy idegen az első dolguk h hanyat vágják magukat és vakard a hasát. ráadásul szoba kutyák akármennyire is röhejes anyámékkal alszanak mint vmi kisgyerekek... ezért szeretnék egy igazi kutyát, ami ha szükség van rá ott van és megvéd és nem engedi be az idegent

előre is köszi a válaszokat!

2016. aug. 14. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

-sok betörés: a puli max. jelez, a nj a megfelelő

-igaz barát, játék, trükkök: mindkettő

-élet feláldozása: vmilyen szinten mindkettő, de ez olyan hülye kitétel" kutyaválasztásnál

-madarak: főleg szocializáció kérdése (a tacsim mindent kinyírt minden igyekezetem ellenére, a corsóm, az amstaffom viszont imád minden más fajt)

-nyest, róka, patkány: hivatalosan egyik sem férgező, ez is egyedfüggő

2016. aug. 14. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:
jó nyilván nem várnám el tőle h haljon meg értem sőt... csak ne olyan legyen mint a havanese h ha baj van nem elém áll hanem mögém bújik meg elszalad szóval legyen bátor jobban megfogalmazva... azt se szempont h fogja meg a férgeket csak tartsa őket távol... meg azért gondoltam erre a kettőre mert mind a kettő juhász kutya... bár azzal abszolút nem vagyok tisztában h a német juhász terelt-e vmikor de a puli állatokra vigyázott és ebből kiindulva csak nem lenne veszélyes rájuk ha már kölyök korától közéjük engedem felügyelettel meg hozzájuk szoktatom ugyan így gondolok a német juhászra is
2016. aug. 14. 18:41
 3/4 anonim válasza:
Ismered azt a filmet, hogy fehér agyar. Abban a nément juhász mindent megtett a gazdájáért. Szerintem ezt válaszd, mert erősebb robosztusabb kutya ez.
2016. aug. 14. 19:31
 4/4 anonim válasza:
Én is a német juhászra szavazok. :)
2016. aug. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!