Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya+busz=Hogyan lehet...

Kutya+busz=Hogyan lehet szállitani?

Figyelt kérdés

Szóval,többször vittem már a kutyusomat buszon dobozban pl de volt amikor nem kellett dobozt elövennem.. de mostmár 3 honapos németjuhász és elég nagy..kézben már nem tudom vinni.. van szájkosaram de az még kicsit nagy rá.. van poráz is, elég okos nem hülye a buszon..:)

Lehet szállítani porázon? Van erre valami törvény?

Volt egy soför aki higéniai okokra hagyatkozott..

(Ugy se engedte hogy betegyem táskába , csak hogy neki legyen igaza.. és azért nem vittem akkor még dobozt mert semelyik soför nem szolt érte csak ö.)

AlbaVolán/Volán cégről van szó.

Előre is köszönöm.

2010. ápr. 21. 20:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

:) Én nem voltam tisztában az utazási feltételekkel, ma nézegettem, mert pénteken megint utnak indulunk, és mostmár igy énis megmondom a magamét ha kell :)

Köszönöm mindenkinek!

2010. ápr. 21. 20:49
 12/19 A kérdező kommentje:

Vonaton még nekem sem! :)

És Veletek mi történt? ( ha kutyusos gond volt)

2010. ápr. 21. 20:52
 13/19 Akiteki ***** válasza:

Hisztizett a sofőr, hogy nem enged fel két koszos kutyával.

Mondtam neki, hogy ezek a kutyák kiállításra mentek, tegnap este fürödtek. Kérdezze meg azt a rengeteg kocsmatölteléket, aki fenn ül a buszon, hogy melyik fürdött tegnap? Ezek után már csak azt leste, hogy nehogy félrecsússzon a szájkosár.

2010. ápr. 21. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
21.08 a sofőr megszívta volna, ha ellenőrzik, mert egy kutya per busz. Akkor is, ha kiállítósok, akkor is ha töktudja. Nekünk volt belőle baj, hogy két vakvezetőt kellett volna ismerősöknek szállítani, aztán a volán ráparázott, hogy ahhoz már emeletes busz kell, mert kettőt nem lehet stb.
2010. ápr. 21. 21:12
 15/19 Akiteki ***** válasza:
1 kutya/fő. De tökmindegy, mert én az ellenőrnek is leüvöltöm a haját.
2010. ápr. 21. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Csak az a kár, ha nincs igazad, akkor aztán üvöltözhetsz. Én is bepróbálkoztam egyszer, hogy majd megoldom, de nemhogy leszállítottak a vonatról, de rendőrt is hívtak, plusz közölték, hogy lehet még a késést is rám fogják verni.
2010. ápr. 21. 21:43
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Ott van félkövérrel az élő állatos részen, hogy egy buszon egy kutyát lehet szállítani. Ez a hivatalos álláspont. Hogy a tiéd mi az más kérdés, csak nehogy megszívd.

2010. ápr. 21. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
kösd a busz után
2010. ápr. 22. 01:11
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
egy kis testmozgás nem árt
2010. ápr. 22. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!