Ivartalanítás sebgyógyulás. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek?
Neogranormonnal szerintem kár volt kenni, csak bepállik tőle a bőr, könnyebben begyullad. Nem is erre való. Az ivartalanításnál nem a hámsérülés az, aminek valójában gyógyulnia kell :)
Hívd fel a dokit és kérdezd meg, max. azt mondja, hogy vidd be most, megnézi.
Nem hiszem, hogy bármi gond lenne, ha begyullad komolyabban, elfertőződik akkor jelentősen bedagad, gennyedzik.
Szerintem az, hogy piros, csak azért van, mert még friss seb és így természetesen picit gyulladtabb.
Majd a kontrollon említsd meg a dokinak, de amíg nem gennyedzik nincs vele dolgod.
Az én kan kutyusom nikor iartalanítva lett, ugyan kapott gallért, nem kaparta tehát a sebet: elkezdte a seggét húzni a földön, persze a seb begyulladt.
Doki betadint és Kék Lukács kenőcsöt adott, ez hámlaszt, fertőtlenít. Kérdezd meg a dokit hogy neki van-e ilyen vagy ha nincs hol tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!