Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel a menhelyi kutyussal kapcsolatosan (? )
A helyi menhelyen bukkantam erre a kisfiúra, és első látásra beleszerettem, viszont jelenleg még a szüleimmel élek, akik természetesen megengedik, hogy kutyám legyen, viszont nem akármekkora.
Erről a kutyáról lenne szó:
Jelenleg 9 hónapos, és nem tudom, hogy fog-e még nőni, mert most azt írták, hogy térdig ér, a mancsait nézve pedig nem hatalmasak, tehát nem árulkodik arról, hogy hatalmas kutya válna belőle. Viszont kíváncsi vagyok, ti hogyan gondoljátok, mekkorára fog Ő megnőni? Illetve hogy milyen fajtákat véltek benne felfedezni?
Ezer köszönet : )
9 hónaposan már nem fog sokat nőni. Pár centit max.
Fajtát nehéz tippelni ez alapján, bármi lehet benne.
Szerintem nem fog már túl sokat nőni, nagyon kis aranyos.
Azt ajánlom, hogy menj be személyesen megnézni, ez a fotó 2015 november végi, amikor bekerült szegényke. És meglátod, hogy azóta mennyit nőtt, tudsz személyesen beszélgetni a gondozókkal, akik tudnak majd a legtöbb kérdésedre válaszolni.
Ha mégis nagynak találják a szüleid, akkor a napokban került be 2 kis csivava méretű és kinézetű apróság (legalábbis engem arra emlékeztetnek), ma posztolták őket a facebook oldalukon.
A talpától a fejéig térdig, kicsit fölé ér.
Szeretnék bemenni hozzá holnap, és/vagy szombaton, hogy el is vihessem egy hosszabb sétára, úgy pedig nagyjából megismerhetem, hogy milyen is a természete.
Apukám teljesen benne lenne, hogy őt hazahozzuk, viszont anyukám a méretei miatt nagyon aggódik és ezért is tudtam csak nehezen rávenni az örökbefogadásra, mert ki tudja, mekkorára nő egy keverék kutyus.
Tényleg remélem, hogy ez a közepes méret még elfogadható itthon, mert igaz, hogy panelban lakunk, de elég tágas és a környék is barátságos, közel az erdőhöz pedig tökéletes :)
Ejj az erdő és a tornapálya környéke tökéletes kutyasétáltatásra. A Robinson dombnál pedig kialakítottak egy zárt kutyafuttatót, ahol nyugodtan elengedheted, míg nem szoktok össze és nem stabil a behívás. És ott bandázni is tud majd :)
Na kicsit eltértem a tárgytól, csak én is nyíregyi vagyok és szeretnék majd kutyust, most költözünk az erdő környékére, és már tervezgetem milyen lesz, ha a férjem végre beleegyezik egy picike kutyusba :)
Igaz most gondolkozom, hogy a tanácsom akkor él, ha arról az erdőről beszélsz, amiről én :D
Off: Igen, az Erdei Tornapálya környékére gondoltam és arra a kis füves területre, ami nem messze van tőle. Az erdő másik végére nem ajánlatos vinni (A nyíregyi egyetem melletti erdőrészre), mert ott tele van üvegszilánkokkal az út és a fák között is. A barátnőm kutyájának a talppárnája látta kárát, és jelenleg is be kell kötözni neki, szóval oda még futni is rossz elmenni. :/
Én is úgy olvastam, hogy ilyenkor pár centit nőhetnek a kutyák, mert elérik a kifejlett méretüket. Tényleg reménykedem, hogy nagyobbra nem nő majd, és családtag lehet:)
Nagyon édes. :)
Azt hogy mi van benne, nehéz megmondani.
Tippelgetni lehet maximum.
Erdélyi kopóra hasonlít, de mamámnak volt egy nagyon hasonló kutyája, aki állítólag tacskó keverék volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!