Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudhatom meg hogy a...

Lallerrrr kérdése:

Honnan tudhatom meg hogy a kutyám fajtiszta? Az állat orvos azt mondta igen de csak rá nézett

Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
120 ezer forintot simán össze lehet szedni, ha a kutya ellátásának az árát havonta félreteszi valaki egy évig. Akinek erre nincs pénze, az hogy fogja ellátni a kutyát? Mit csinál, ha jön egy hirtelen orvosi költség? És ha valaki nagyon nem akar fizetni, miért nem hoz menhelyről, fajtamentőktől? Egy roti ellátása nem kevés pénz. Ha erre telik, akkor normális helyről vásárolni miért nem nem volt pénzed? És miért van az, hogy pl a mudi is agyon van szaporítva, a fajtamentők folyamatosan tele vannak, pedig mudit már 50 ezerért is lehet venni normális helyről? Lehet, hogy nem a pénz hiánya a gond, hanem az akarat hiánya?
2016. aug. 30. 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
És a megfelelő ellátás édeskevés. Minimum egészségügyi szűrések, küllemre, idegrendszerre odafigyelés stb. alap. Nem igaz, hogy a tk csak a fajtatisztaságot igazolja meg néhány betegség hiányát. Az igazi különbség az, hogy a tenyésztőnek neve van! Leinformálható, meg lehet nézni az ősöket generációkra visszamenően és a fajta rajongói tudnak információval szolgálni az adott kennelről és az adott párosításról is. Nem zsákbamacska.
2016. aug. 30. 08:12
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Mikor én kezdtem nézni kutyát, a jófogással kezdtem. Sok jó kis olcsó kutya volt, aztán itt olvasgattam a fórumokon a szaporítókról és a tenyésztőkről, kezdtem tenyésztőt keresni.

Megvettem a kutyát, drágán, de nagyon jó felmenőkkel...azóta rengeteg "német juhászt" látok, és bizony, teljesen mások a szaporított kutyák, pedig míg nem volt kutyám, nekem mind egyforma volt.

2016. aug. 30. 10:58
 14/15 A kérdező kommentje:
egyébként így néz ki a kutyus [link]
2016. aug. 30. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Pont ez a fajta, amelyikből annyi forma van, mint égen a csillag. Nem törzskönyvvel pedig keverik bőszen a pitet a különböző küllemű stafikkal. De még a stafi kinézetű kutyáknál is vannak küllemre nagy különbségek.
2016. aug. 30. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!