Meeko2422 kérdése:
Shiba inu tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 20:05
1/3 anonim válasza:
Van itt egy shibás gazdi biztosan tud segíteni nekem is rengeteget segített. Én csak a szokásosat tudom mondani, makacsak. :) nekem akitám van, ami hasonló az én kutyám: nagyon okos de makacs és kicsit figyelmetlen, szeret lustálkodni de a játékot sem veti meg, imádja a kutyákat, macskákat, embereket. Nagyon bújós imádja a simogatást. És nagyon nyugodt. Tökéletes kutya :)
2/3 anonim válasza:
Miben nincs igazam? :D én legalább segítettem és nem csak pontozgatok össze vissza....
3/3 anonim válasza:
Én is akitás vagyok. Elméletileg természetre hasonló kutyusok. Ahogy előttem is leírták az akiták makacsak. Gyorsan tanulnak viszont nem tudod sokáig ugyanazzal lekötni őket, ha megunja akkor semmiért az ég világon nem csinálná meg a feladatot. De tényleg olyanok mint egy nagy maci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!