Tapasztalatok husky-król?
Nagyon barátságosak mindenkivel, még az esetleges betörőkkel is, úgyhogy házőrzőnek teljesen alkalmatlanok. Nagy a mozgásigényük, úgyhogy lakásba nem való, hacsak nem tudod minden áldott nap több órán keresztül sétáltatni, és ugye a hangod vonyításukkal is zavarhatják a szomszédokat.
Kertes házban nincs vele gond (de ott is szüksége van sétára), csak annyi, hogy imádnak elszökdécselni, ezért valami bombabiztos kerítés kell nekik.
Látom nem egy mai kérdés de azért válaszolok.
Nekünk huskynk van és a húgom 4 éves volt mikor vettem. Nagyon szeretik egymás és a kutyus kiskora óta ismeri szóval már gyerek mellé lett szoktatva és a világért sem bántaná. Mondjunk a huky eléggé emberszerető szóval ha elsőre lesz kutyus és utánnna baba nem hiszem hogy lesz gond.
A kertről meg az udvarról annyit hogy atombiztos kerítés kell mert szökős fajta. Főleg ha nincs meg a napi mozgás adagja... tényleg sétáltatni kell és foglalkozni vele.
Nem tudom milyen kutyusaitok voltak de gatyát felkötni mert nem egyszerű fajta kutyus még sokadiknak sem...
Nyáron meg tavasszal majd sokat kell fésűlni hogy ne legyen tele az udvar szőrrel. A tutulására/vonyítására fel kell készíteni a szomszédokat meg magatokat is
Egyébként nagyon hálás és okos kutyák. A gazdiaikat nagyon szeretik és tényleg nagyon szeretnivalók. Én imádom az enyémet és nagyon örülök hogy mellette döntöttem. A barátod biztos nagyon fog örlni ha régóta szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!