Alexakutya kérdése:
Mit vegyek a kutyámnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani egypár dolgot, hogy mit érdemes venni a kutyának karácsonyra? Tudom néhány ember szerint nem érdemes venni semmit, de szeretem őket és én nem egy háziállatként gondolok rá, hanem családtagként!! Kutyaágy, meg amit könnyen szét tud tépni, nem ajánlatos. Ő egy cane corsó ha valakit érdekelne.
A válaszokat előre is köszönöm!! :)
2016. aug. 25. 14:09
22/23 anonim válasza:
A kutya iskola árak elég változók.Felénk pl 500 ft/alkalom a szocializációs foglalkozás.
23/23 anonim válasza:
Komolytalan kérdés, mivel nem gyerek ez, hanem egy eb! DE ha konkrétan a kérdésedre válaszolok, akkor mindenképp értelmes, hasznos dologra költs, ha nincs kutyaiskolára pénzed, akkor addig vegyél neki szájkosarat, anélkül úgy is szabálytalan a sétáltatás, mivel ezt is bevezették már hivatalosan is, és úgy nem tud másokban kárt tenni, mivel írtad, hogy vad. Vagy kutyaápoló eszközt. Ha meg a személyes véleményemre vagy kíváncsi, ajándék helyett többre értékeli az àllandó törődést. A viselkedése végett arra következtetek, hogy nem fegyelmezitek. Bár minden fajtának van egy sajátos viselkedése, az idomítás sokat tud változtatni a viselkedésükön. Én franciabulldogot tartok, ez nem őrkutya, így mindig rászólok az enyémre, ha az ember arcába morog, a vendégeimnek is mondom, hogy ha előfordulna, akkor nyugodtan szóljanak rá, ugyanis nem szabad engedni, hogy hamis legyen, mert akkor a gazdival szemben is az. Sokat foglalkozok vele, és ez látszik is rajta, örül neki, ha ő van a középpontban, szóval az én tanácsom, hogy foglalkozz vele többet!Ennél nagyobb ajándékot úgysem tudsz nyújtani neki, amit kutyaként értékelni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!