Tudnátok mondani egypár dolgot, hogy mit érdemes venni a kutyának karácsonyra? Tudom néhány ember szerint nem érdemes venni semmit, de szeretem őket és én nem egy háziállatként gondolok rá, hanem családtagként!! Kutyaágy, meg amit könnyen szét tud tépni, nem ajánlatos. Ő egy cane corsó ha valakit érdekelne.
"Idegen kutyákkal és emberekkel nem jön ki." - akkor meg pláne jó lenne a kutyasuli, csak olyan, ahol ilyen problémák megoldásával is foglalkoznak.
2016. aug. 25. 15:16
12/23 anonim válasza:
akkor inkább magán tréner, aki házhoz megy...
ha a kutyasuli veszélyes lenne vele, hogy sétáltatod? vagy nem igazán érdekel, hogy a többi kutya testi épségét veszélyezteted?
2016. aug. 25. 16:18
13/23 anonim válasza:
Akkor meg is van az ajándék! Szocializációs tanfolyam!
2016. aug. 25. 16:51
14/23 A kérdező kommentje:
A gond az hogy azt az embert megtámadná aki eljönne hozzánk. És olyanokat szeretnék ami nem túl sok pénzbe kerül mert még gyerek vagyok
2016. aug. 25. 19:13
15/23 anonim válasza:
Hogy tudjátok így sétáltatni akkor? Szegény kutya, nem jó neki sem, ha ennyire kezelhetetlen.
2016. aug. 25. 20:25
16/23 anonim válasza:
És még csodálkoznak, hogy a corsonak miért ennyire pocsék a hírneve...
Kérdező, a tréner évek alatt sajátította el a tudását, nem az utcáról rángatták be, érteni fogja a dolgát, tudni fogja hogy hogy barátkoztassa meg magát a kutyával.
2016. aug. 25. 22:52
17/23 A kérdező kommentje:
A családdal olyan mint egy kisbárány nem veszélyes. Van egy 1 éves unokaöcsém, fél éves kora óta rendszeresen kint van és a kutya nagyom vigyáz rá, nem löki fel pedig még kajla kutya. Minden hétvégén szombaton egész nap Zala és vendégeket nem bántja ha vele vagyunk.
2016. aug. 26. 11:51
18/23 A kérdező kommentje:
Amugy egy ilyenmennyibe kerül?
2016. aug. 26. 11:53
19/23 A kérdező kommentje:
Bár nem biztos megtámadná az embert mert ha ott vagyunk vele nem bánt nem akartam senkit felidegesíteni, de amugy se lenne jó mert kölyök kora óta kellett volna és max 5000 Ft mert 12 éves gyerek vagyok nem kapok minden hónapban zsebpénzt. És a szüleim se örülnének neki
2016. aug. 26. 11:59
20/23 anonim válasza:
"Idegen kutyákkal, és emberekkel nem jön ki........ Akkor meg pláne jó lenne a kutyasuli....... Veszélyezteted más kutyák testi épségét.". Szerintem egy kutya azért kutya, hogy legyen hamis az idegenekkel, védje meg a portáját! Amelyik kutya a házban van bent,ott alszik az ágyban, az nem kutya..hanem egy elkényeztetett dög.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!