Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ugatott és vicsorított...

Miért ugatott és vicsorított az idegen kisgyermekekre a stafford kutyám?

Figyelt kérdés
Alig bírtam visszafogni, már rájuk akart támadni. Pedig nagyon barátságos volt eddig. 1.5 éves. Hogy kéne megtanítsam, hogy ne ugasson? És ne illyesztgesse a kisgyerekeket?
2010. ápr. 20. 17:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
11%

Ilyen kutyát egyáltalán nem is kéne tartani!

Mindenesetre egyedül nem nagyon hiszem,hogy boldogulni fogsz vele.Talán kutyaiskolában rendre tudnák nevelni.

2010. ápr. 20. 18:04
 2/26 Akiteki ***** válasza:
10%
Kinek kell ilyen kutya? Ha ilyen kutyám lenne, inkább lealtatnám.
2010. ápr. 20. 18:06
 3/26 A kérdező kommentje:

Azt kell elaltatni aki ilyet mer írni!! Ugyanúgy él a kutya, mint mi. :@

Egyébként sem ezt kérdeztem, hanem hogy hogyan szoktassam le erről.

A kérdésre válaszoljatok.

Ez egy jól nevelt kutya, nincs harciasítva, nem tudom mi lett vele.

Az írjon aki tud értelmes választ adni. Köszönöm.

2010. ápr. 20. 18:18
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Szocializáltad már egyáltalán?
2010. ápr. 20. 18:27
 5/26 Akiteki ***** válasza:
14%
Merek továbbra is. Az ember együtt él a kutyájával, nem ellene. Ha egy kutya őrült, akkor nincs helye emberek között. Elképzelésem sincs, hogy lehet leszoktatni egy emberre támadó kutyát erről. De nem is akarom megtudni.
2010. ápr. 20. 18:32
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
vidd kutyasuliba...az segít majd.
2010. ápr. 20. 18:33
 7/26 anonim ***** válasza:
32%
Az lehet,hogy te igyekszel jól nevelni és harcot még csak nem is látott soha.De a természetében eleve nagyobb adag harci készség van,mint pl.egy dalmatában.És ez bármikor előtörhet belőle.Elnyomni pedig nehezebb lesz a harci készségét,mint más a szelidebb fajtákét.Persze,hallottam már olyan stafford kutyákról,amik szelidek és nygyon barátságosak voltak,de ez nagyon ritka kivétel és akkor is mindíg résen kell lenni velük,mert szelídségük csalóka lehet!
2010. ápr. 20. 18:37
 8/26 A kérdező kommentje:

nem őrült a kutyám. és nem támadott rá. te tudod mit jelent a támadás? az egy megtörtént dolog, de inkább ülj vissza nyelvtan órára. és fogd be a szád. nincs szükség ilyen gyökerekre. az írásodból süt a kutya utálat. te meg egy nagy bunkó senki vagy, tuti téged kéne elaltatni. szóval húzd be a cipzárd és ne foglald a helyet a normális emberek közt.

normálisan kérdeztem, normális válaszokat várok.

most beszéltem egy kutya kiképzővel. köszönöm a segítséget, azoknak, akik normálisan viszonyulnak a kérdésemhez.

2010. ápr. 20. 18:41
 9/26 A kérdező kommentje:

lakásban tartjuk, mindent megtanítottunk neki ami szükséges ehez. egy kis tacskó kölyökkel játszik, úgy viselkedik vele, mintha a saját kölyke lenne.

a hétvégén a szomszédok kötekedtek a kutyámmal, az is lehet hogy ettől lett ez.

2010. ápr. 20. 18:43
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy attól lehet e. Az én volt kutyámat is volt olyan kölyök, aki dirket próbálta hergelni kapun keresztül, ott a gyerekre szóltam rá. Elég hatásosan, mert mikor legközelebb arra jött rá sem nézett a kutyámra, de a kutya sem reagált rá semmit....ekkor márnem is ugatta. Volt, hogy megugatott gyerekeket, de rászoltam és abbahagyta. A kutyasuli tényleg segíthet!
2010. ápr. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!