Mit tennétek, ha az elveszett kutyátokat meglátnátok egy idegen udvarában?
Szia!
Én már jártam így!
Annak idején volt egy beagle kanom. Nem volt szökős, de egyszer-kétszer kiszaladt, mikor álltunk ki az autóval. Aznap is így történt, jó messzire elment, nem is találtuk meg. Utána kerestük égre-földre, végigkérdeztünk minden szomszédot. Persze, mindenki azt mondta, hogy nem látta.
Törzskönyvezett volt, tetoválás volt a fülében, ezért a kedves utcabeli emberkénk befogta. Én meg megláttam, hogy be van zárva hátra. Pont akkor, mikor mondta, hogy nem látta! Gondolta biztos, hogy majd eladja, stb., pénzt szerez belőle.
Szépen bementem, rátettem a pórázt, és kihoztam!
Egy ideig nem köszönt neki a család :))
Szia
mi is ijen hejzetben vagyunk csak fordítva mi befogadtunk egy kiskutyát ami az utcán kóborolt! Csak ezzel az a baj hogy mindenkihez úgy állítunk oda hogy nem e a tiéd akkor persze hogy az ővé lessz!Egészen kis kutyáról van szó!
ezért azt csináljuk hogy az egész faluban végigvisszük hátha fekfigyel rá a gazdája! és akkor már bisztosak leszünk benne hogy az övé!Tehet mond meg neki hogy az a te kutyád lehet hogy őis ezt várja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!