Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rosszul tettem? Úgy érzem...

Rosszul tettem? Úgy érzem cserben hagytam de szörnyen idegesít és tudom hogy az én hibám.

Figyelt kérdés

Szóval van egy 4 éves bichon havanese kiskutyank vagyis mostmár anyukame... Már kérek két éve azon kuszkodok hogy a kutya stresszesebb szorong anyukame ez bármit csinál ott van ha elmegy wcre odaáll az ajtó elé és tiprodik ....és azt mondtam hogy ,,tessék itt a kutya a tiéd lehet ha nem birsz együtt működni nekem nem megy te vagy a gazdája tessék,,. Ezt azdrt mondtam,mert egyszerűen felment bennem a pumpa majd linkelek kérdéseket öt kifejtettem a problémát. Egyszerűen nem érdekel. Már letettem róla anyukame kész... De most is mellettem fekszik és ...na nem most odament anyukamhoz. ... Na látjátok ezért tettem lé róla. Mit tegyek .... Na most szóval én etetem gondolom fesulom minden tanítók de akkor is csak anya anya anya anya. Setanal folyton a kapu felé néz visszafelé rohan beengednek rohan anyagot és felmegy az ölébe

Segítség.... Letettem rola ....deviza akarom szerezni.. huppsz visszafeküdt... Bocsi az érthetetlen regenyert csak automata javító..

2016. aug. 22. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Csak ne törődj vele. A lényeg az, hogy te nem könyörögsz a szeretetéért, hanem MEGENGEDED neki, hogy szeressen.
2016. aug. 23. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha odamegy, megvakargathatod a fülét, nem kell elzavarni, csak ne pörögj rá, hogy "úristenúristenúristen kutyuliputyuli hát idejöttél kutyuliputyuli". Foglalkozz azzal, amit csináltál. Pl olvass egy könyvet. Egy Cesar Milan könyvet. Jót fog tenni.
2016. aug. 23. 16:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Szia rendben és nézem egyébként a sorozatot 😏 és azt csi álom hogy ha odajön megsimizem és tovabballok de nem jaj de okoos . Meg nem hívom el ha anyánál van csak egyszerűen leszarom😅😅😅
2016. aug. 24. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, csak így tovább! Ne görcsölj,az a lényeg.
2016. aug. 24. 14:06
 15/15 A kérdező kommentje:
köszii
2016. aug. 24. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!