Hogy mondhat ilyet? Szerintem nagyon is durva kijelentés. Miért mondja ezt? Már szörnyen lehangol meg idegesít is!
"Őszintén szólva még attól is elvette a kedvem, hogy munkába álljak."
Elárulta neked összeköltözés elött zavarja hogy nem dolgozol, ezt úgy kell lereagálni hogy megsértödsz és elmegy a kedved a munkától?
"Ha meg úgy adódna, nem lennék lusta dolgozni"
Már úgy adódott, elég érthetően meg lett fogalmazva: nem leszel kitartva.
"magamat legjobban egy három gyermekes főállású családanyaként tudnám elképzelni"
Ő pedig nem igy, mint kiderült. Itt már neked kell döntened.
Azt hiszem avval van baj , h úgy fogalmazol: ha úgy adódna...
Inkább úgy kellene fogalmaznod : csakis úgy tudom elképzelni a magam szerepét a családban , h anyagilag is hozzájárulok a családom boldogulásához a munkámért kapott jövedelmemmel.
Az én asszonykám nem is érezné jól magát ha nem volna munkahelye és saját jövedelme ami nem valami sok de az ő szemében több mint amit én keresek.
Amikor itthon kellett ülnie mert épp nem volt állása nem érezte jól magát a bőrében ,pedig én sokkal jobban szeretem ha itthon van és minden házimunkára van ideje rendesen.
Én 3 gyereket neveltem fel,úgy,hogy dolgoztan nellettük és a háztartást is elláttam. A gyerekeimet nem más nevelte fel,hanem mi. Megkaptak minden szeretetet,amire szükségük volt. Az,hogy napközben ovodában voltak,jobb volt nekik,mintha a szoknyámhoz kötöttem volna őket.
Az pedig nem igaz,hogy ahol egy ember jóllakik,ott 10 is! Legfeljebb még egy.
3 gyerek eltartása pedig nem két fillér!
Szerintem inkább olyan pasit kéne keresned, aki gyerekeket otthon nevelő feleséggel képzeli el az életét. Ez a mostani pasid nem ilyen.
Én értem mit mondasz, a többi válaszolóval ellentétben. Ha van lehetőséged otthoni munkával pénzt keresni, az a legjobb. Ha a pasidnak nem tetszik, mert szerinte többet kereshetnél azzal ha eljárnál, akkor nyilván ezt mindig meg fogod tőle kapni. És igen, ha valakinek 3 gyereke van, jobb ha otthon van. Persze, meg lehet oldani, hogy mindig lepasszolják a kölköket valahova, de hát van aki inkább saját maga foglalkozik a gyerekeivel. Ehhez olyan férfi kell, aki a különbözetet hajlandó fedezni. Ha te pasid nem ilyen. Ezt tudomásul kell venni. Neki olyan nő való, aki karrierista, és ez élteti. Sok ilyen nő van, tud közülük válogatni.
Jobb, ha minél előbb ezt belátod, és lelépsz. Ettől függetlenül az biztos, hogy kell hogy saját jövedelmed legyen a gyerekek mellett is. Nem jó teljesen kiszolgáltatva lenni egy pasinak.
Egyébként ez kb olyan, mikor egy nő azzal szekírozza a férjét hogy miért nem megy más munkahelyre hogy ott többet keressen, mikor a pasinak elég ez a jövedelem is és itt jól érzi magát. Hát ilyen esetben vajon kinek van igaza?
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!