A kutyák hogy viselik az első telüket? (havat)
Figyelt kérdés
Addigra 6-7hónaois lesz a kutyám...tietek hogy viselte az első havát?/havazást?2016. aug. 21. 10:00
1/7 anonim válasza:
Az enyém először nem tudta hogy mi történik, nem félt, egyszerűen csak nem értette. :)
Aztán megtetszett neki és elkezdett benne játszani, nagyon aranyos volt! :)
És a hóesésnek is nagyon örült :)
2/7 anonim válasza:
Első vagyok:
Az függ attól is hogy milyen fajta kutya, bunda vastagság, honnan származik az őse tehát pl. ha Husky akk tuti szereti.. :D
Érted mire akarok kilyukadni naa :))
3/7 piriiiii válasza:
Az én eddigi kutyáim mind jól viselték, nem féltek tőle, igazából szinte mintha észre sem vették volna. Mondjuk az utóbbi években nem mintha hatalmas hóviharral kellett volna számolni...
A mostani mudim imád benne játszani. :)
4/7 anonim válasza:
Az enyémek mindig játszottak vele, harapdálták esés közben, meg ilyenek.
5/7 anonim válasza:
Az enyémek imádják😊játszanak bennük,megeszik😊nagyon cukik😊
6/7 anonim válasza:
Általában tetszeni szokott nekik. Négy kutyát neveltem föl, mind imádta. :)
7/7 anonim válasza:
Az enyém kb 3 hónapos volt tavaly télen, amikor hatalmas hó volt. Hát imádta. Ugrált benne, harapta, azt élvezte, ha rádobáljuk a havat. Szerintem amelyik nem nagyon fázós fajta, bár a havat ők is szeretik csak nem olyan sokáig, az mind imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!