Mit lehet tenni a boxer szemével, hogy a bőr ne "húzódjon le"? Még csak 5 hónapos, de már picit látszik. Nem szeretném hogy olyan lógó szemű legyen.
Nem tudsz vele mit csinálni. Az enyém lány 2 éves, az anyának nem lógós az apjának nagyon lógós a szeme, az én tündérkém meg akkor lógatja ha nagyon fáradt, vagy be van neki gyulladva pl sokat játszott és bele ment a por.
Mindenesetre nagyon érzékeny a boxik szeme, kérj a dokitól cseppet vagy szelét rá, de ne használd rendszeresen mert tönkre teszi a szemét. Legyen otthon arra az esetre ha nem csak lóg de nagyon poros, gyulladt is lenne.
Amúgy milyen a kis boxosod? :)
M.
Köszönöm a válaszod!
Nekem is kislány a boxos.
Itt van róla egy kép:
Te is tudsz mutatni a tiédről képet?
Őt Nocsinak hívják, (és mint már kiderült most lesz 5 hónapos)
Szia
Írtam egy privátot neked aztán, mégis ráleltem hol tehetem fel a képeimet neked.
Liza, amúgy örökmozgó és szeretetből molesztálásig tud örűlni annak akit beengedek az ajtón :)
Ezeken a képeken még 3 hónapos pont a hazafelé úton hoztuk
a következők meg mostainak
Rengeteget kirándulunk az országban mindenfelé, és mint láthatod még ő is szokott falat mászni velünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!