Megsérült a kiskutyám?
Szia, attól függ, de szerintem ha már kilenc hetes akkor nem lesz baja.
Szerintem adj neki sok folyadékot. (én ezt macskánál tapasztaltam ,ezért nem tudom h a kutyusoknál ez pontosan h van, de szerintem mind a kettőnél így van)
Nem sántít? Mert ha nagyon vékony,gyenge akkor előfordul ha rosszul esik h valami baja lesz. Mindenesetre figyelgesd, h jól van-e, minden rendben van-e, ha nincs pucolás az állatorvoshoz.
De szerintem nem lesz baja, az én 3 hetes kiscicámnak sem lett semmi baja, pedig ő kiscica+3 hetes...
:)
Már megint egy mini yorkie, agyam eldobom.
Van baja, az, hogy egy ilyen barom divat, meg azok miatt akik erre vevőek, sorozatgyártják a génhibás, beteg kis korcsokat.
Örülj neki, hogy nem tört össze azonnal.
Elso:koszonom szepen, nem santit csak nyuszitett de azota mar jatszik megint:)
Kettes: te vagy a barom, hogy nem tudsz normalisan valaszolni! Hogy lehet ilyet mondani egy kiskutyára???
Hogy beszelhettek igy egy kiskutyarol?!:(
En imadom es valaki pont azert szereti oket mert picik es praktikusak lakasban tartva!
Arról beszélt az előző válaszoló, hogy mi yorki fajta nem létezik, yorkiból egy standard méret van, 3 kg körüli súllyal. Miniként a túlszaporított, alulfejlett egyedeket adják el a szaporítók.
Nem hiszem, hogy kevésbé lett volna "praktikus", ha egy jó tenyésztőtől származó, fajtastandardon belüli egészséges kutyát vittél volna haza.
Egyáltalán nem beteg!
Megvannak az oltásai, fereghajtva van rendszeresen, bolhátlanítva van mak egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!