Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Boxer tartható lakásban?...

Boxer tartható lakásban? Mennyit kéne sétáltatni, ha lakásban lenne tartva? Mivel kell etetni egy 3 hónapos kiskutyát? És mennyire egészséges fajta a boxer?

Figyelt kérdés

Ajándékba kaptunk egy 3 hónapos kis boxert. Csakhogy mi panel lakásban lakunk.

De nem akartam "visszautasítani" a szülinapi ajándékot.

Olvasgattam róla, de bizonytalan vagyok.

2016. aug. 18. 09:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%

És ami még fontos: 2-3 óránként vidd le, hogy megtanulja a szobatisztaságot. Ha lent kakil/pisil nagy-nagy dícséret, jutalomfalat, ha fent végzi a dolgát, akkor szó nélkül feltakarítod. Ha leviszed ne engedd oda más kutyákhoz, nehogy elkapjon valamit (vagy nehogy egy másik kutya elkapjon valamit tőle).

Ha már szobatiszta, akkor naponta legalább 3x-4x le kell vinni. Reggel (minimum 20-30 perc, hogy elvégezze a dolgát), délután egy hosszabb futkározós, bandázós (1,5-2 óra), majd este még egy eü séta. Ez a minimum egy lakásban tartott kutyánál.

A boxerek tenyésztőtöl véve is elég beteges fajta, hát még szaporítótol. Szerintem tegyél félre állatorvosra.

2016. aug. 18. 11:48
 22/27 anonim ***** válasza:
+ vegyél ki egy pár kutyás könyvet, mert estig írhatnánk a további fontos tudnivalókat, meg azt, hogy hogyan neveld, hogy legalább az alap engedelmessége meg legyen. De kutyasuli sem ártana.
2016. aug. 18. 11:52
 23/27 A kérdező kommentje:
Az lehetséges hogy napi 300 grammot kéne megennie ebből a tápból:o
2016. aug. 18. 11:52
 24/27 anonim ***** válasza:
Igen
2016. aug. 18. 11:55
 25/27 A kérdező kommentje:

Akkor ma már csak este adok neki.

Koszonom szépen a válaszokat, sokat segítettek!

2016. aug. 18. 11:56
 26/27 anonim ***** válasza:
76%

ma 11:46

-A kutyád igen inteziven fog növekedni.

-7-8 hónapos koráig emelkedik a napi adag. Jobban jársz, ha neten rendelsz egy egész zsákkal. Ott rajta lesz az ajánlott mennyiség. Persze, nem kőbe vésett dolog. Figyelni kell a kutya formáját és, ha duci, lejjebb venni az adagot. ha vékony, kissé megemelni. Bár a boxosok nem arról híresek, hogy kerekdedek legyenek fiatalon.

2016. aug. 18. 13:14
 27/27 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2016. aug. 18. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!