Boxer tartható lakásban? Mennyit kéne sétáltatni, ha lakásban lenne tartva? Mivel kell etetni egy 3 hónapos kiskutyát? És mennyire egészséges fajta a boxer?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptunk egy 3 hónapos kis boxert. Csakhogy mi panel lakásban lakunk.
De nem akartam "visszautasítani" a szülinapi ajándékot.
Olvasgattam róla, de bizonytalan vagyok.
2016. aug. 18. 09:42
11/27 anonim válasza:
Helyesen cselekszel, hogy orvoshoz viszed.
Az orvos automatic ad neki majd féreghajtót. Oltást majd megbeszélitek. Ad bolha ellen is szert.
nem fogsz unatkozni egy kölyökkel a lakásban :) Bár mindez igaz az udvaron tartott kutyáknál is .
12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és a hasznos válaszokat!
2016. aug. 18. 11:19
13/27 A kérdező kommentje:
Hozattam neki tápot meg konzervet de csak a konzervet eszi, az baj?? Mit adhatnek még neki pl túrós tészta van most itthon azt szabad?
2016. aug. 18. 11:35
14/27 anonim válasza:
Túros tésztát ne! Egyelőre akkor adj neki konzervet, ha elfogyott válts át tápra. Hs nem eszi, 10 percet vársz, elveszed, következő etetésnél újra elé teszed. Milyen tápot vettél?
15/27 bollocks válasza:
A konzervet dobd ki a csába, mert semmire sem jó, ha éhes lesz, megeszi a tápot.
16/27 A kérdező kommentje:
Josera nevű száraz tápot a konzerv meg vmi premiere vagy mi.
2016. aug. 18. 11:40
18/27 anonim válasza:
Az első lecke...éhes kutya nem válogat. A tápokon mindig le van írva, mekkora kutyának mennyi az egész napi adagja. Ezt kell elosztanod napi 3-ra. Elé teszed, 5 perc után elveszed. majd kap következő etetésnél.Hogy ne dobd ki a konzervet, egy picit keverhetsz a tápjába.
20/27 A kérdező kommentje:
Huu akkor megkeresem az etetési útmutatót mert kimérve hozta a tesom 2 kg ot.
Meg 1 ilyen dobozzal hozta. Azt mondták hogy ezek jók.
2016. aug. 18. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!