Szerintetek melyikek a legszívósabb vadászkutyák?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a legtöbb terepen jól helytállnak , nagyobb vadakat is könnyebben földre nyomnak és kitartóak . Szerintetek ?2016. aug. 17. 22:30
1/17 anonim válasza:
Akita inu. Medvevadászatra tenyésztették :D
2/17 anonim válasza:
Mindegyik másban jó. Milyen vadra gondolsz pontosan?
3/17 A kérdező kommentje:
Hát...vegyes szarvas , vadkan , farkas , medve . Valamelyik ezek közül
2016. aug. 17. 22:36
4/17 anonim válasza:
Nagyon tudom ajánlani a kaukázusit.
Nagy termetű medveölésre kitenyésztett kutya.
Kitartónak nem tudom, hogy mennyire mondható, de ha jobban érdekel a fajta, biztosan utánanézel.
5/17 anonim válasza:
A kaukázusi mióta vadászkutya? Nagydarab meg minden de nem vadászatra lett kitenyésztve szerintem.
6/17 anonim válasza:
A kau juhászkutya. Azért ölt medvét mert szükség volt rá hogy védje a nyájat és az embereket egyéb állatokat.
medvét farkast nem fogsz vadászni vagy ha igen akkor fizetheted a bírságot stb. Vegyél vizslát,drótszőrűt azt te döntsd el hogy németet vagy magyart szeretnél. De képezni kell őket . Keress fel egy szakembert.
7/17 anonim válasza:
#5 Manapság már házőrzés a dolga, viszont régebben a medveölésben volt fontos szerepe :)
8/17 A kérdező kommentje:
A kaukázusi pasztorkutya. Nyájak őrzése volt a feladata . Ettöl független használtak medvevadászaton de nem erre lett kitenyésztve . Ettöl független köszönöm a válaszod.
2016. aug. 17. 23:04
9/17 anonim válasza:
Én a karéliai medvekutyára szavazok, de sose fog úgy dolgozni mint egy vizsla.
10/17 anonim válasza:
Ohhh anyám. Pásztorkutya? Anyám borogass. A fajtát sem ismered de ha csak a névére gondolsz benne van a juhászkutya. A juhászkutya véd a pásztorkutya terel. Azért ölt medvét stb mert kellett. Ez a kutya alkatilag alkalmatlan a vadászatra. Az lehet hogy a gazdáját elkísérte védelem céljából és hogy tépte az állatot miután elpusztult de hogy nem vadászott az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!