A kutyák kapnak érzéstelenítőt vagy valamit kupírozás során?
Van Orvos aki még végzi , én is vágattam az enyémnek , bár én nem szerettem volna..... (muszály volt)
Viszont kiállításon a nem vágott fülért Plusz pontot adnak a bírok .... (ezt írja a Standard ) Persze ez nem nagyon van így ..... ! Van olyan bíró akinél csak olyan kutya nyerhet akinek vágva van a füle :S
Na erről ennyit .
Fájni fáj , ez biztos , de ahogy már írták , jó Orvos minimális fájdalommal meg tudja műteni .
Altatják , így akkor nem érez semmit !
Igazából az utókezelés fájdalmas,mikor rángatják a gyógyulófélében lévő sebszéleket,hogy "szép"legyen a fül csonkja.
Ha én tenyésztő lennék,el sem adnék kölyköt olyannak,aki meg akarja csonkítni.
Még az a szerencse hogy nem vagy tenyésztő....
Milyen sebszél rángatásról beszéltek? A mi dokink úgy összevarja a fület,hogy gyakorlatilag nincs seb,ergo nincs mit tépdesni. Jó orvos kell nem sintér és akkor nem kínzás.
Nem egyszer tanácsolják,hogy húzogatni kell a gyógyuló sebet,mert "szebb"lesz.
A dokidtól meg el kéne venni a diplomáját,meg az összes olyantól,aki felesleges műtéteket végez.
Ha annyira bele vagytok hülyülve a hegyes fülbe,miért nem vesztek álló fülű fajtát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!