Merjek bevállalni egy kutyát?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Bichon Havanese kiskutyát. Így nyáron nem is lenne gond, hisz csak pihenésről szól minden, sokat tudnék vele foglalkozni. Viszont ha elkezdődik a suli...reggel 8-ra elindulok, 13:30-ra érek haza minden nap.(van, hogy 12:30) Utána 3-4, néha 5-6 órát otthon vagyok, majd edzés vagy 5-ig, de szokott 7-ig is tartani. Utána este egy óriási sétát be tudnék iktatni, az ha van kutya ,ha nincs, rutin már. Emellett délután tanulás mellett is tudnám kivinni. Plusz, attól még, hogy minden nap máskor végzem pl edzésen, nem akadályozna meg abban, hogy rendszerességet sikerüljön kialakítani a kiskutyában.:) Köszönöm a válaszokat előre is!:)))2016. aug. 4. 11:02
11/11 anonim válasza:
Én is igy voltam vele ahogy most te.Mert én is elmegyek reggel suliba egész délelött egyedül van.Nagy felelősség az biztos.De ha eleinte megszokatod vele a dolgokat akkor nem lesz semmi gond.:)Én is most szokatom az enyémet(yorki).Gyorsan tanul!Csak tényleg ne hanyagold el!Mert ö is egy elölény és foglalkozni kell vele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!