Ugye butaság lenne mégegy kutyát bevállalni panelba? Lenn
Szerintem nem a méret a lényeg, nálam két közepes/nagy testű kutya van lakásban, és ki vannak mozgatva, köszönik szépen, boldog, kiegyensúlyozott kutyák, akik otthon kizárólag alszanak.
Szerintem nem ez ebben a kérdés, hanem az, hogy három kutyát lehet-e bent tartani. Én biztos, hogy nem vállalnék be egy harmadikat. Nem a kutya miatt, magam miatt. Három kutyával már hatalmas szívás, nem tudsz velük tömegközlekedni, három felé kell figyelned, hármat a bold előtt hagyni már elég necces.
vigyázz magadra, neked is van életed, ami rólad is kell hogy szóljon nem csak a kutyákról. Nehogy átess a ló túloldalára, és kutyagyűjtő váljon belőled...
nincs olyan rendelet amely lehetővé tenné egy lakásban 3 kutya tartását-sok helyen még kertben sem engedélyezett-felesleges is ezen morfondírozni
egyébként nem a panel kínzás egy kutyának egy rendszeresen jól lemozgatott kutya, akinek megbízható vezetője van 2 négyzetméteren is elszundikál csendesen napközben a közös 'oduban', ha meg nincs foglalkozva vele egy kertbe zárt kutya sem érzi jól magát bármekkora is az a kert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!