Hallottam valahol (lehet, hogy butaság), hogy a vörös macskák mindig kandúrok. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 18:15
1/12 anonim válasza:
Nem, a mi Mircink vörös volt, és jópár kiscica mamája...
És minden alomban volt legalább egy tiszta vörös cica, de nem mind volt kandúr!
2/12 anonim válasza:
nekem is van egy vörös cicám és lány :)
3/12 anonim válasza:
Ez csak annyira igaz,mint amennyire szőkék csak nőben vannak ....
4/12 anonim válasza:
Nem, de jó felé keresed:) A vörös színt az X kromoszómán lévő gén határozza meg, én úgy tudom, ezen az oldalon is kitárgyaltuk pár hónapja, hogy a teknőctarka (vörös-fekete foltos) cicák csak nőstények lehetnek, vörös viszont ahogy az előttem válaszoló írja, már fiú- és lánycica is lehet.
5/12 anonim válasza:
érdekes, én is ezt hallottam. de ezek szerint akkor tévedés.
6/12 anonim válasza:
Nem mindig kandúrok, csak 3:1 arányban. Tehát ugyanúgy lehet vörös egy lány cica is, csak kevesebb az esély rá. Barátnőmnek is volt egy teljesen vörös perzsa lánycicája, nekem meg egy teknőctarka van most.
7/12 anonim válasza:
Szia! Neem, nekem is volt vörös lány cicám. Én olyat hallottam, hogy három színű csak nőstény lehet, nem is volt soha háromszínű kandúrom, de pár hónapja megszületett a csoda :):) Nem tudom tényleg csoda-e vagy csak félre vagyok informálva :)
8/12 anonim válasza:
utolsó válaszoló!:)
hát ez "csoda" ha úgy vesszük.:D én úgy hallottam, hogy ezek az egyedek hibás kromoszómákkal (génekkel) születtek szóval nem szaporithatók.
9/12 anonim válasza:
Hát kíváncsi leszek, a szomszéd néni is állítja, hogy van 3 színű kandúrja és attól vannak a kismacskák, namajd holnap megnézem és megírom, ha van akkor tényleg csak attól lehet a kiscica, nagyon érdekel, hogy tényleg hiba-e ez, vagy csak puszta ritkaság :)
10/12 anonim válasza:
Ez szörnyű vicces, sose hallottam még :))) Nekem elég sok vörös cicám volt eddig, és volt köztük lány, igaz, sokkal több fiú, de szerintem azért, mert azt próbáltunk szerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!