Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szóltok a kutya pelenkához?

Mit szóltok a kutya pelenkához?

Figyelt kérdés

Nagyon dicsérik a környezetemben a kutyapelenkát és a hozzá kapható sprayt ami odaszoktatja a kutyát,hogy odavégezze a dolgát!pici kutyusom 9hetes 3-ik napja van nálam,de az alomba amit kiraktam neki a szobában nem hajlandó pisilni,kakilni.Tettem neki ki újságpapírt HÁTHA,de az sem jön be neki!A kutyus általában ha evett utána rá 20-30percre elvégzi a dolgát!A párom már tegnap rajtam nevetett,mert a kutyusom evett én meg szorgalmasan követtem,hogy ha nekilát a munkának akkor gyorsan alátolom az újságot :)

Tudom viccesen hangzik és ismét lesz aki lepattintó flegma szöveggel válaszol,de arra nem lennék kíváncsi!köszönöm!Tudom idő kell neki még megtanulja de ha kakil és oda teszem az újságot vagy az alomba rakom vagy épp az almot tolom alá rögtön előrébb topog!Kétszer fordult elő,hogy az alomba illetve tegnap az újságra sikerült neki,mindkét alkalommal agyon dicsértem de semmi :) :( (A kutyapelus pontosan vagy körülbelül mennyibe kerül?)

2010. ápr. 18. 10:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

ez egy hatalmas baromság, hogy a kutya nem akar utána lemenni, meg hogy nehéz róla leszoktatni!!!! ügyesen kell csinálni... nekem három kiskutyát sikerült rászoktatni utána pedig leszoktatni róla... semmi ördöngősség nincs benne... a 3. oltás után kezdtünk el lejárni, akkor volt 12 hetes. a pelenka eltünt, én úgy csináltam, hogy mindig közelebb került a bejárati ajtó elé.... amikor eltünt, a kutya kereste, ölbe kaptam és leszaladtam vele, lementünk, pisilt, kakilt, feljöttünk... egy hónap után már balesetek sem voltak.... a pelenka azért jó, mert magába szívja a nedvességet, nem ivódik bele a pisi a padlóba! nem zavarod össze a kutyát vele, nyugodtan használd....

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__546238-kerdes.. sokkal jobb, ha egy helyre pisil, minthogy össze vissza a lakásba:)

2010. ápr. 18. 11:23
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
szerintem várd meg az oltási programot, én féltettem annyira a kutyám, hogy nem hordozgattam le, és igen, a cipőddel is beviheted, de mi az előszobába levettük a cipőt, be a cipősszekrénybe, a kiskutya meg sem tudta közelíteni!
2010. ápr. 18. 11:29
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
Jaj de jó és azt hiszitek a baci majd ott ül szépen a cipőtárolóban? :) És kezetek, ruhátok? Szerintem egy fertőtlenítő kabint kéne felszerelni a bejárathoz... -.-"
2010. ápr. 18. 11:32
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem a fertőtlenítő kabinról van szó,hanem a kutya egészségéről!

Nyilván ha boltból megy haza az ember vagy egyszerűen sétából,wc-ről kijön első dolga kezet mosni ha van kutya,gyerek ha nincs!Tehát ez nem arról szól amit te hiszel fertőtlenítő kabinos ha így fogod fel az már eleve rossz

2010. ápr. 18. 11:36
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
okoska, nálunk itt a lakótelepen 2 kiskutya pusztult el parvoba, mert ilyen jó fejek voltak a gazdái mint mondjuk te:S:S:S
2010. ápr. 18. 11:36
 16/25 A kérdező kommentje:
Azért vagyok jó fej,mert nem viszem ki a kutyát hogy megpusztuljon?!:O Csak lenne mindenki ilyen jó fej mint én,kiviszem de csak kézbe és a teraszon rakom csak le,mert ott se kutya se macska nincs!Kertes házba lakom és van még két kutya az enyémen kívűl és még az ő közelükben sem engedem pedig be vannak oltva szóval lenne csak mindenki ilyen okos mint én !
2010. ápr. 18. 11:45
 17/25 anonim ***** válasza:
65%
Én butaságnak tartom a pelenkát, sosem használtam és eddig még egy hozzám került mentett kiskutya sem betegedett meg emiatt. Lehet hogy elsőre praktikusnak tűnik de nem az, idő mire rászoktatod és mire keservesen sikerül, már nincs is rá szükség mert készek az oltások, és után megint jöhet még több szenvedés az utcára szoktatáshoz. Keresni kell egy kutya/macska mentes tiszta kis zugot ahova leviszed egy pár percre, figyelsz hogy ne nyaljon össze semmit és amint kész a dolga felkapod és viszed haza. És a gazdinak és jót tesz ez, mert egyes gazdik könnyen rászoknak a pelenkára, és később is lusták kivinni a kutyát és hagyják pelenkát ami meg kínzás a kutyának, semmi mozgás, semmi inger, megbolondul szegény...
2010. ápr. 18. 12:00
 18/25 anonim ***** válasza:
42%
Igen okoska. :) Mi egy kutyás család vagyunk. Nekem eddig 3 kutyám van, és sok legalább egy tucat volt aki mellett felnőttem. És képzeljétek mindegyiket kivittük, sőt inkább úgy fogalmaznék hogy egyik sem járt be, mégis mindegyik szép kort ért meg és egyik sem volt soha beteg ilyen dolgoktól! Ja és hogy mi kutyázunk is? Kutyaiskola, tábor, verseny... Nahát, nem valami kis buta emberkék vagyunk akik riasztónak tartják a kutyát! Kérdező az elején még bíztattalak mert azt hittem panelban laksz valami kutyák által sűrűn járt helyen és nincs időd mindig levinni, de mostmár azt mondom hülye vagy, mert a kutyád még az udvarodra sem viszed ki az oltott kutyáidhoz! Ez azért már túlzás! Ha ez ilyen komoly lenne akkor hullanának a kutyák, mert a legtöbbet nem viszik házba amikor pici sőt sokat be sem otlanak soha! Nem tudom honnan vetted de még a tenyésztőnél is ismerkedhet az udvarral a kiskutya meg a többi tenyészkutyával... De hajrá... Szerintem az ablakot se nyisd ki mert megölöd a kutyád... Ennyire túlspilázni valamit... -.-" Szegény kutyád a legfontosabb időszakában el van zárva...
2010. ápr. 18. 12:08
 19/25 anonim ***** válasza:

a kertedbe nyugodtan kiviheted, meg az oltott kutyáidtól sem kellene ennyire tartani, had ismerkedjenek... én is azt hittem, hogy társasházba laksz, mint mondjuk mi, nálunk a környék tele van kóbor állattal, én ezért nem mertem levinni oltások híján, de ha lett volna kertünk, egyből kiszoktatom:))) ennyire nem kell félteni, gondolj bele, ahonnan elhoztad, ott is kutyák közt volt, gondolom... vigyázz rá, persze, de nem kell túllihegni...én irtam az okoskát egyébiránt, de nem rád gondoltam, hanem az előttem kommentelőre:)))

szóval ilyen körülmények közt, felejtsd el a pelust, és bátran szoktasd ki az udvarra, hogy ott végezze a dolgát:)

2010. ápr. 18. 12:28
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszi,kifogom vinni ! :)
2010. ápr. 18. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!