Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora a súlya egy bolognese...

Mekkora a súlya egy bolognese szukának aki most 8 hetes az normális ha nem dagi és több mint egy kg fajtatiszta kent adták el de csak anyukát láttuk!?

Figyelt kérdés
Ja és a testén van egy barna folt és a füle is az egyik zsemle színű vki tenyésztő irhatna
2016. júl. 24. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk én a helyedben ha az van, én biztos visszavinném a kutyát és visszakérném a pénzt, aztán nézzen hülyének mást. 40 ezer forint mellé még spórolsz és 100 ezer körül már tudsz venni igazi bologneset. Ha mindenki visszavinné az ilyen "hamisított" kutyákat, akkor elég gyorsan abbahagynák a szaporítást a csalók. Ingyen adja akkor oda valakinek.
2016. júl. 25. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Lehet hogy havanese-zel keveredett es akkor max 7 kilo korul megall az eb 😊 amúgy egy 10 kilós kutya az meg kicsi simán emvan lakasban. Azért tippelek havára mert eléggé hasonlít a két fajta és az lehet foltos.

Ha keverék akkor viszont az egeszsege jobb lehet mint egy beltenyésztett fajtatisztának... idézőjelben.

Tipikus havás betegségek a diszplázia csirkeallirga bűzmirigy gondok esetleg más allergia. Illetve a fülük tud begyulladni de az minden lelógó fülűre igazbhogy tisztítani kell nekik.

2016. júl. 25. 15:08
 13/14 anonim válasza:
Szia írtam privát üzenetet! Megkaptad?
2016. júl. 26. 14:06
 14/14 oazm75 válasza:

A mi 9hetes szuka bolognese kutyusunknak is halvány bézs mindkét füle. 8hetesen 1,52kg volt. Anyja, apja bolognese, akik kb. 2-szeres méretűek voltak, mint most a kölykök. Mi ilyen kicsi szuka kutyát akartunk és nem okozott gondot, hogy nincs törzskönyve és nem került 100e-be.

Aranyos, bájos, játékos, szeretetgombóc, egészséges kutyus. És ez a lényeg. Szerintem a színe miatt ne vidd vissza.

2016. aug. 11. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!