Mekkora a súlya egy bolognese szukának aki most 8 hetes az normális ha nem dagi és több mint egy kg fajtatiszta kent adták el de csak anyukát láttuk!?
A bichon bolognese hófehér szőrű. Kilóktól függetlenül mondom már, hogy ne vedd meg a kiskutyát, mert nem fajtatiszta és nem az lesz amire számítasz, és/vagy rosszabb esetben még beteg is lesz...
Ha fajtatiszta kutyát szeretnél, akkor keress fel egy jó kennelt és vedd fel a kapcsolatot egy igazi tenyésztővel, akitől vehetsz igazi, fajtatiszta, egészséges, törzskönyves kiskutyát.
Ne pénzeld a csalókat a "hamisítvány" vásárlásával.
Egyetértek!!!!
Nem tudom, miért kellett olcsó kutyát venni 😡😡😡
Az állatorvos a gyógyításhoz ért, nem a fajtatisztaság megállapításához.
Gyakorlatilag bármekkora lehet, egy labrador méretű kutya is be tud fedezni egy bologneset (már ha ő az anya és nem csak "odatették" hogy azt lásd).
Keress rá a fajtabetegségekre.
Megjósolni nem lehet,mekkora és milyen lesz.Attól,hogy a szaporító aranyosnak látszik,még egy kutyákon élősködő mocskos féreg.
Két idegen kutya is "nyalhatja-falhatja" egymást. A mi kutyánk pl a cicára van állandóan ráfüggve, pedig nem a kölyke...
Én csak azt nem értem, hogy miért nem néztél utána hogyan kell kutyát venni? Ne haragudj, de 40 ezer forint egy keverék, bolhás, 1 db oltással rendelkező kiskutyáért iszonyat lehúzás. Nem is értem miért hoztad akkor el? Jópofizni, aranyoskodni meg bárki tud, ha pénzről van szó, ilyen világot élünk sajnos. Autót, lakást, telefont sem úgy vesz az ember, hogy milyen szépen mosolyog az eladó, meg csupa jót mondd, akkor az biztos úgy is van. Jó lenne rádöbbenni, hogy ez a kutyánál sincs másképp...
Nézd, mivel keverék a kiskutya, így nagyon nem lehet tudni, bármi történhet. Lehet szerencséd lesz és nem lesz baja, de lehet epilepsziás lesz, vagy allergiás vagy patellás vagy diszpláziás vagy légcsőszűkületes vagy retina rendellenessége lesz és 1 évesen megvakul, lehet majd műteni kell, lehet hogy nem, ezt nem lehet megjósolni. Csak elég drága tanulópénz volt, ráadásul a nő most röhög rajtad a markában és gondolom már tervezi a következő kölyköket akiket majd így újra el ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!