Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam le arról a...

Hogyan szoktassam le arról a beagle kan kutyámat, hogy kapjon a méhecske után?

Figyelt kérdés
Nagyon félek,hogy lenyeli és megfullad,ha megcsípi!
2010. ápr. 16. 22:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
nekem ezt a kérdést tavaly kellett volna feltennem, sajnos. bekapta a méhecskét a kutyám szerencsétlenül nem rágta össze lenyelte, és az egész torka feldagadt sajnos mire kiért az orvos meghalt. de ha legközelebb lesz kutyám megfogom én is tanítani erre. a sorozatott én is megnéztem nagyon hasznos,tetszett.
2010. ápr. 17. 07:58
 32/33 A kérdező kommentje:
07:58!Sajnálom!Nekem is ez a rémálmom!
2010. ápr. 17. 09:38
 33/33 anonim válasza:
Nekünk volt már vagy 10 kutya a családban, mindenféle fajtából, és falusiak révén nehezen tudtuk elkerülni azt, hogy méheket, darazsakat kapkodjanak. Ha fejenként nem ettek meg tízet vagy húszat, akkor semennyit, ráadásul ez csak az, amit mi láttunk, de soha semmi bajuk nem volt tőle. Nem hinném, hogy fajtafüggő, mert volt keverékünk is, meg "túltenyésztett" dobermanunk is. A kutyák immunrendszere teljesen más, mint a miénk, lásd, ha megennénk a döglött rókát, mi simán belehalnánk, egy kis méhtől semmi baja nem lesz. 7:58 kommentje miatt pedig ne fájjon a fejed, szerintem simán kamu, eleve "mire kiért az orvos" nem életszerű, mert ilyenkor az ember autóba ül, vagy sírva kéri a szülőket/szomszédot/bárkit, hogy AZONNAL irány az állatorvos, nem pedig felhívjuk, aztán megvárjuk, hogy hány óra alatt jön ki. Gondolj arra, hogy hány faluban hány kutya van, és évente hány tavasz, és tavaszonként hány darázs/méh. És mindegyik kutya kapkod a darazsak után, gondolj bele, ha érzékenyek lennének rá, minden tavasszal legalább 2-3 kutya halna meg naponta egy utcában. Ne parázz, ha megeszi, megeszi, ha megcsípi, megcsípi, abból inkább megtanulja, hogy nem jó ötlet, mintha elrángatod/ütlegeled/zajártalmat okozol neki.
2010. ápr. 21. 02:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!