Hol szocializálhatom a kutyám? És hogyan is kell ezt csinálni?
Az elején leszögezném hogy a kutyaiskola ki van zárva. 2 kutyaiskolát is felhívtam az egyik nem veszi fel a másik pedig lecsapta a telefont mert nem beszélem rendesen a nyelvet. Szóval így áll a helyzet.
A "problémám" a következő. A kutyus 6 hónapos, más kutyákkal barátságos csak kicsit heves amit az itteni idősebb kutyák (mert kölykök nincsenek...) nem tolerálnak. A legtöbb ember oda sem engedi a kutyáját. Az én kutyám sajnos állandóan húz és ágaskodik ha egy másik kutya 1-2 méternél közelebb kerül. Az ugtásról leszoktattam de az ágaskodásnál nem tudom mit kellene tenni. Nagyon félek hogy ez nehogy agresszív viselkedéssé fajuljon. :(
Ha kutyafuttatóva vinném akkor az segítene? Gondolom nem javulna meg magától a kutyám de szerintem jó. Mit kellene tennem hogy ne váljon agresszívvé a kutyám? Morogni nem szokott, ugatni pedig csak ritkán ugat. Ha véletlen meg is engedi valaki a szaglászást jól viselkedik csak az a gond hogy később ugrálni kezd mert játszani akar. Bocsi ha érthetetlen csak fáradt vagyok és nagyon felhúztak ezek a kutyaiskolás parasztok. A válaszokat előre is köszi.
Akkor majd megkomolyodik :)
Mi 2 honappal jarunk elotted, az en kutyusom vadaszik galambokra, felszedi az etelmaradekot az utcan es elaszalad vele elolem. Nekunk most ez a legnagyobb problemank, mivel beteg is lett a hetvegen emiatt. Tovabba jelolget otthon. Hamarosan ivartalanitjuk es ujra eljarunk majd kutyaiskolaba. Addig is probalom a tudtara adni, hogy rangsorban alattam all.
Nekem akkor ugat, ha a lepcsohazban mozgolodas van - jelzo kutya. Max ugy csillapodik, ha odamegyek hozza es nyugtatom. Nem tudom, hogy le lehet-e nevelni oket az ugatasrol, szerintem ez osztonos. En a helyedben nem mondanek le teljesen a kutyasulirol. Setaljatok el egyszer ahhoz, akik nem vettek fel a telefont. Szemelyesen lehet, hogy menni fog.
Nekem eletem elso kutyusa, raadasul makacs termeszetu es akaratos kiskutyat sikerult befogadni, igy sokszor vert izzadok vele, de nem adom fel es megnevelem! :D
Neked is menni fog, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!